Miért nem szeretne a fiatalok negyrésze gyereket?
Figyelt kérdés
Én is fiatal vagyok. Osztálytársam, barátaim 90% azt mondja inkább meghal mint, hogy gyereke legyen. Én úgy nőttem fel és még mindig úgy szeretnék gyerekeket, feleségét. Lehet, hogy ez ezért van mert jómagam is nagycsaládban nőttem fel és el se tudnám képzelni az életem családom nélkül.2020. jún. 2. 17:40
11/12 anonim válasza:
Jó, fiatalon még sokat változik ember. Most még nem akarnak, egy részük majd 30 körül akarni fog, másik résük meg továbbra sem akar, mert tényleg nem ez az életcélja.
Én pl. 18-20 évesen még akartam gyereket (2-3-at is), most 30 évesen nem akarok, mert látom a környezetemben, hogy mivel jár. Nagynéném 60 éves múlt, nem ment férjhez, nem szült és még is boldog. Sőt, megkockáztatom, boldogabb, mint a gyerekesek nagy része. Mert arra tette fel az életét, amit igazán szeretett (orvos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!