Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden ünnep csak az anyukáé?

Minden ünnep csak az anyukáé?

Figyelt kérdés
Kérdeztem elvált ismerős anyukákat ,persze ők azt mondják ,hogy persze nem is adtak sose a karacsonybol se a 24 csak a többit.😀

2020. jún. 1. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahol van igény az apuka részéről a kapcsolattartásra, ott meg szokták osztani, de azért Szentestén ne az legyen már egyedül, aki egész évben ellátja a gyerekkel kapcsolatos feladatokat.
2020. jún. 1. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csak a karacsony .Pl húsvét,és a hosszú hétvégék stb.
2020. jún. 1. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A férjem előző házasságából vannak gyerekek, minden második hétvégén jönnek hozzánk. Ha az hosszú hétvégére esik, mint pl. most, akkor is nálunk vannak általában. Volt már olyan, hogy anyuka kérte, cseréljenek hétvégét, mert kirándulni vinné a gyerekeket, simán megbeszélték. Most húsvétkor az anyjukkal voltak, de a karantén miatt egyébként sem találkoztak az apjukkal. Tavaly nálunk volt a húsvét. A karácsony úgy szokott kinézni, hogy Szenteste anyáé, első nap apáé. Legutóbb az év végét is nálunk ünnepelték. Augusztus 20 mindig az anyuké, mert ő elviszi őket tűzijátékot nézni, mi meg annak nem vagyunk a hívei. Elég jól működik az exek között a kommunikáció, szerintem, azért tudják így megoldani. De gondolom családja válogatja, mert én is elvált szülők gyereke vagyok, de én minden ünnepet anyukámmal töltöttem, eszembe sem jutott volna az apámhoz menni.
2020. jún. 1. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Én elvált szülők gyerekeként tudok Csak nyilatkozni, illletve anyukám ujra házasodott es ott is volt egy gyerek.

Mindig megbeszélték, illetve amikor en is nagyobb lettem velem együtt, hogy egyes ünnep melyik napját ki hol fogja tölteni. Nálunk az volt, hogy pl az ünnepek elso napját / szentestét mindig otthon töltöttem és a második napon mentem apukám uj családjához, harmadik napon pedig anyukám uj férje gyereke jott.

2020. jún. 4. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk minden ünnepen elviszi ,nagyon messze több száz km laknak a szülei,és vágjunk hozzá jó profit vagy utazzunk 400 km ha akarjuk látni a gyereket vagy elhozni.
2020. jún. 5. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!