Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik az a nev amit szivetek...

Melyik az a nev amit szivetek szerint adtatok volna ha ferj/csalad/baratok/vezeteknev/egyeb befolyasolo tenyezo nem tantoritott volna el tole? Megbekeltetek azzal amit vegul a gyermek kapott vagy jobban illene ra a szamotokra kedvenc nev?

Figyelt kérdés

#kedvenc, de megsem adott nev
2020. máj. 24. 11:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Legyszives hagyjatok a lepontozast, semmit nem befolyasolnak a valaszok semmilyen iranyba. Koszi
2020. máj. 24. 14:34
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Johanna

Férjemnek nem tetszik.

Emília lett.

Egyébként nekem a Hanna, Hanga, Anna nevek tetszettek, de mire a gyerekvàllalásig eljutottunk 9 év alatt, nagyjábóp a gyakorisági lista élére került mind a 3

2020. máj. 24. 15:07
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

Zelma, a vezetéknév miatt egy z betűs név sem jöhetett szóba.

Második névnek meg már túl hosszú lett volna

2020. máj. 24. 15:39
 14/24 anonim ***** válasza:
56%
Látom valaki nagyon unatkozik. Gondolom a tucat nevű gyerekek szülei.
2020. máj. 24. 16:14
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Véda név tetszett nagyon, de előbb felkerültek az autópályára ilyen névvel a kamerák, úgyhogy lemondtam róla.
2020. máj. 24. 17:10
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
Kadosa, nagyon tetszett, de csak nekem... :-D Aztán a férjem jött a Bálinttal, és a jelentése - erős, egészséges - meggyőzött, mivel voltak gondok a terhességem elején. Aztán később elgondolkoztam, hogy oké, míg gyerek, addig elmegy, de felnőtt fejjel egy állásinterjún, háááát... Maradt a Bálint és nem bántam meg! :-)
2020. máj. 24. 18:57
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Még nincs gyerekem, de kifejezetten nincs egy nagy kedvenc.

Fiúnevek közül sokáig nagyon tetszett az Ágoston név, de mivel páromnak ez a vezetékneve, így kiesett. :))

2020. máj. 26. 11:28
 18/24 anonim ***** válasza:
65%
Noel és Tamara :) Noelt a "karácsony" jelentése miatt ellenezte a család, Tamara a páromnak nem tetszett, szerinte mogorva vénasszonyos név 🤷‍♀️
2020. máj. 26. 21:16
 19/24 anonim ***** válasza:
41%
Amarilla
2020. máj. 26. 22:32
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
Felix es Christophe. Mindketto illene a gyerekekre, de a valasztott neveik is illenek. A kicsinel meg picit szoknom kell, a nagynal teljesen megszoktam, megszerettem. Ha lanyok lettek volna, Kornelia es Elisabeth neveket adtam volna, mindketto le lett szavazva.
2020. máj. 27. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!