Melyik a kedvenc nevetek és miért?
Pont egyik nap néztem neveket
Nekem lány névből a kedvenceim: Dzsenni,Mercédesz,Heléna,Jázmin,Karina,Karola,Rubina,Zsaklin
Lánynevek: Véda és Erika
Fiúnév: Kevin és Zsolt
Ezek a kedvenc neveim.
Amit soha nem adnák: Leopold,Medárd,Lehel,Emese.
Nara: nagyon régóta kedvencem, sajnos elég gyakori lett pedig amikor kiválasztottam tinikoromban még be sem volt jegyezve de most bizonytalan lettem, hogy adjam-e majd ha esetleg lesz egy kislányom.
Balázs: a kedvenc fiú nevem, a kisfiam neve, kisgyerekként elhatároztam, hogy egyszer ha lesz fiam ő Balázs lesz.
Amit sosem adnék az a Boglárka, rettenetes név, valahogy soha nem tetszett hanem inkább taszít valamiért.
Kedvenc neveim az Emília, Elza, Róza, Felícia, Sarolta, Borbála. Ezek közül Elza lett a lányunk, ez illik legjobban a vezetéknevünkhöz. Fiúnevekből Mátyás, Lőrinc, Lóránt. Ha fiam lett volna, Mátyás lett volna.
Amit soha az életben nem adnék az a Blanka, Bianka, Irén, Elvira, Zoé, Miriam. Nem tudok magyarázatot, taszítanak és kész.
Kedvenc neveim: Emma, Borbála, Andrea, András, Vendel, Kornél.
Amit nem adnék: Hanga, Lotti, Zara, Medox, László, Kende
Lány nevek közül jelenleg az Adél a kedvencem, egy igazán nőies, kecses név számomra. Egy igazi nőt tudok hozzá a fejemben kötni, viszont a férjemnek nem tetszik.
Fiú nevek közül a Levente tetszik nagyon.
Sok név nem tetszik és nem tudok velük azonosulni, de nem szeretnék megbántani senkit, így egyet sem írok.
Jakab, Tas, Bátor, Leonárd, Leopold, Zakariás, Gellért, Lukács, Koppány, Gedeon, Armand, Andor, Ábris, Loránd, Fábián, Kolos, Kornél, Konrád, Endre, Vid, Leó, Pongrác, Konstantin, Arnold, Dorián, Maximilián, Tivadar, Illés
Leona, Emerencia, Titanilla, Gerda, Loretta, Larissza, Glória, Ida, Letícia, Elizabet, Roberta, Apollónia, Emília, Daniella, Kíra, Rózsa, Ludmilla, Eufrozina, Szabina, Leonetta, Ada, Leopoldina
Nekem őszintén szólva gyakran változik, jelenleg talán az Elza és Barnabás a nagy kedvenvek, de Elza nem megy a vezetéknévhez, első fiúnevünk pedig már van.
Nekem ezeg a régies magyar nevek nem tetszenek, mint Kincső meg Zselyke, elég indokolatlannak érzem ezeket, a Zselykéről konkrétan a petrezselyem jut eszembe. Fiú neveknél meg pont ellentétesen vagyok, ott ezek az ultramodern külföldi nevek készítenek ki, mint Benett, Ronáld és tsai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!