Migrénesként hogy lehet rendesen ellátni egy babát, családot?
Még nincsen gyerekem, ellenben durva migrénjeim igen. Tegnap is 4-kor haza értem a munkából, és ma hajnal 4-ig aludtam.
Megtehetem, szenvedhetek, a párom támogat, pátyolgat. De ilyenkor mindig eszembe jut, hogy ha majd egyszer babám lesz és rám tör egy ilyen derült égből migrén, akkor nem fogom tudni azt mondani a csecsemőnek, hogy oldja meg maga az elkövetkezendő 14 órát...
Kisgyermeknevelő vagyok, úgyhogy van rálátásom a gyerekezés minden örömére, bánatára, hisztijére. Most még megtudom tenni, hogy délután 4,5 óra után kilépek a picik körül forgó világból. Egy saját gyerekkel nyilván nem így lesz.
Szerencsére ritkán van hányós, szédülős migrénem, a fejfájásaim többségét gyógyszerrel kordában tudom tartani.
Szóval kisbaba mellett ezt a szenvedve vergődést, hogy oldja meg az az anyuka, akrei tényleg rájön szenvedve vergődés? Vagy ezt majd elnyomja a felelősség érzet?
Köszönöm a válaszokat. Olyan nem volt, hogy lefeküdtem aludni, de sajnos olyan igen, hogy haza kellett vigyen a vezető, vagy valamelyik dadus nénim, esetleg a párom, mert a gyógyszerek ellenére is rosszul voltam, hánytam.
Szerencsére megértik és tolerálják, de na.
Nekem is rossz, hogy ott kell hagynom a gyerekeket a nap közepén, nekik is.
Szóval na, próbálok felkészülni a legrosszabb eshetőségekre és köszönöm szépen a válaszokat. Nyilván van akinek nagyobb baja van, mint "csak" egy migrén, és megoldja úgy is.
Ezen már én is sokat gondolkodtam, mert szintén aurás, hányós migrénes vagyok, gyógyszer eddig nem vált be rá, csak az elsötétített szoba és az alvás.... :/
Mondjuk szerencsére nem jön elő, csak kb. 2-3 havonta és többnyire csak délután estére, de a férje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!