Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen fáradt?

Miért vagyok ilyen fáradt?

Figyelt kérdés
Úgy érzem teljesen kivagyok.Amióta itthon vagyunk a fiúkkal minden nap ugyan az,reggel kelek,boltba rohanok,tanulunk (nagyon sokat küldenek) főzök,a napi házi munka,játszunk kint bent habár már az összes játékot unják,néztem a neten miket lehetne csinálni, de az sem jött be nekik mindig.Imádom a gyerekeim de úgy érzem kivagyok!!Főleg lelkileg.Most dolgozni sem dolgozom mivel en vagyok itthon velük.Sokszor gondolok arra milyen egy szar anya vagyok hogy ezt érzem mikor más meg egyedülálló szülőként melo mellett mindent egyedül csinál.Nemtudunk menni nagyon sehova,habár lassan feloldanak mindent de ez a két hónap nagyon betett,és nem ugyan az mint a nyári szünet,mert akkor jöttünk mentünk,pihentünk,baráti összejövetelek..stb.Értitek..remélem.Sosem voltam egy napközbeni alvó de 2 hete minden második nap muszály aludnom du egy órát,mert azt érzem össze esem olyan fáradt vagyok.Hiányzik az egyedül lét,a társaság és úgy érzem muszály mennem valahová csak el itthonrol,habár nem szoktam ez csak fejben van.A gyerekek is megszenvedik ezt,hiányzik nekik a társaság az iskola óvoda a kispajtások,nagyon sokszor verekednek,ölik egymást holott nem vall rájuk.A tesomékkal szoktunk talizni,ott is van gyerkőc,vagy anyukámék megyünk le,de mar az sem olyan.A férjemnek nem is mondtam ezt,sajnos nem egy lelkis típus.Magamban próbálom rendezni es sulykolni hogy szedjem magam össze.Más is érez ilyet?Vagy csak én vagyok ekkora csődtömeg?
2020. máj. 19. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sokan éreznek így, hidd el. Az elmúlt jó 2 hónap az embetek pszichéjèt, lelkèt teljesen hazavàgta, elèg csak itt olvasgatni. Annyi agresszív, bàntó válasz született, mint szerintem előtte soha. Nem vagy csődtömeg, de próbáljatok eljárni most, hogy már lehet, találkozni barátokkal, kirándulni, visszatèrni a normális élethez.
2020. máj. 19. 18:17
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Biztosan szar lehet. Nekem emellett még napi 8 óra munkát is el kell végezni itthonról.
2020. máj. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!