Neki nem kell a gyerek, egyedül mire számíthatok?
Terhes lettem, ir meg pco mellett. Nem védekeztünk évek óta, 10+ éve együtt vagyunk, nem gondoltam hogy sikerül, ha meg mégis, akkor gondoltam ennyi év után akarja majd ő is. Hát nem.
Mire számíthatok? Kérhetek gyerektartást?
Sajnálom, hogy így reagált a párod!
Neked pedig kitartást kívánok! A kis csodád kárpótolni fog és remélem találni fogsz a jelenleginél gerincesebb férfit magad mellé.
"Elég idős vagyok hozzá, hogy el tudjak egyedül is látni egy gyereket, nem félek ettől a részétől."
#5 vagyok, ez nem csak ennyi. Logisztikailag sem egyszerű. És ahogy #1 is utal rá, lehet, hogy egy nehezebben kezelhető, sírós-ordítós, esetleg többemberes babát dob a gép. Na, attól még enni és tisztálkodni sem tudsz rendesen, és nem csak az első hetekben-hónapokban... Kell az a +1 ember, ha nem is 24/7, de azért elég sokszor. Nem feltétlenül kell, hogy ez a gyerek apja legyen, sőt, többnyire az édesanyáddal jobban jársz... De nem említed, hogy ez esetedben egyáltalán opció-e.
"Gondoltam akarja majd ő is"
A legtöbb egyedülálló anyuka szlogenje 🙄
Mielőtt nekem estek: akinek nem inge me vegye magára.
Amúgy szerintem te reménykedtél benne hogy teherbe esel, csak abba nem hogy utána meg pofára is mert önként családot alapítottal. Bár a párodnak is gratula hogy éveken keresztül benned ment el, annak ellenére hogy nem kell neki a kölke.
Nana! A kérdésben egyáltalán nem ezt írtad. Ha két ember akar gyereket, akkor tesznek érte,kezeltetik a problémáikat és ráállnak a témára . Ti meg nem védekeztetek,és TE úgy gondoltad ha mégis terhes lesz majd húde fog örülni a párod és akarni fogja .
Ez nem családtervezés ,és te is érzed,hogy ferdítesz . Nekünk hazudhatsz ,de magadnak felesleges .
A 14-est anyukák pontozták le???
Őszintén tegye a szívére a kezét akkor és mondja azt, hogy felelősségteljes anya lesz az, aki a saját egészségügyi problémáit is leszarja és nem kezelteti. Az ilyenekből lesznek a kapafogú gyerekek szülei, akik leszarják az ingyen fogszabályozót és nem kezeltetik a gyereküket. Meg akik semmivel sem viszik orvoshoz a gyereket, mert majd kinövi.
Ha saját magadról sem tudsz gondoskodni, akkor hogy fogsz tudni egyes egyedül egy gyerekről gondoskodni? Pont sehogy. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!