Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ovis gyerek mellett nem találok munkát?

Figyelt kérdés
Régi munkahelyemre nem tudok visszamenni, mert határozott ideig voltam felvéve, a gyed alatt megszűnt a munkaviszonyom, és már nem vesznek oda fel. Egyszerűen már szeptember óta nem találok olyan ami mellett tudnám vinni, hozni a gyereket oviból. Párom 6tól 18ig dolgozik, nagyszülők még szintén dolgoznak így ebben nem tudnak segíteni. Több helyről szóltak már, de mind olyan ami ovi mellett nem jó. Kisvárosban élünk, nem sok lehetőség van, 4-6 órás szinte egyáltalán nincs. Annyira elvagyok már keseredve.

2020. máj. 10. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire lehetetlen a helyzet akkor a párodnak kell elsősorban munkahelyet váltani. Hogy mondjuk vinni tudja, te meg hozni, vagy fordítva.

Hidd el hogy a fővárosban és környékén is gond ez sok szülőnek, de meg kell oldani.

2020. máj. 11. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Én is szólnék, mert ha állami ovi, úgy tudom fél6-ig kellene lenniük akkor is, ha csak egy gyerek maradna addig.

Másrészről az is igaz, hogy a férjednek, ha nem 10-11 órában van alkalmazva, nemet kellene tudnia mondania a túlórákra. Gondolom, jobban jártok anyagilag, ha te is dolgozol. Tehát ha megoldható, mert "csak" munkaalkoholista, akkor legyen a te karriered is ennyire fontos.

Harmadrészt pedig érdemes összebarátkozni az ovistársak anyukájával vagy egy szomszéddal, aki bevállalja. Én is vittem két évig heti párszor különórára olyan gyereket, akiért egyébként nem tudtak jönni és az enyémmel egy helyre járt. Nekem nem volt plusz munka és legalább az enyém is nagyobb kedvvel ment. Szóval kis mázlival meg lehet ezt oldani "okosba", ha ápolod a szociális kapcsolatokat :)

2020. máj. 11. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:
2020. máj. 18. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.