Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ovis gyerek mellett nem találok munkát?

Ha ennyire lehetetlen a helyzet akkor a párodnak kell elsősorban munkahelyet váltani. Hogy mondjuk vinni tudja, te meg hozni, vagy fordítva.
Hidd el hogy a fővárosban és környékén is gond ez sok szülőnek, de meg kell oldani.

Én is szólnék, mert ha állami ovi, úgy tudom fél6-ig kellene lenniük akkor is, ha csak egy gyerek maradna addig.
Másrészről az is igaz, hogy a férjednek, ha nem 10-11 órában van alkalmazva, nemet kellene tudnia mondania a túlórákra. Gondolom, jobban jártok anyagilag, ha te is dolgozol. Tehát ha megoldható, mert "csak" munkaalkoholista, akkor legyen a te karriered is ennyire fontos.
Harmadrészt pedig érdemes összebarátkozni az ovistársak anyukájával vagy egy szomszéddal, aki bevállalja. Én is vittem két évig heti párszor különórára olyan gyereket, akiért egyébként nem tudtak jönni és az enyémmel egy helyre járt. Nekem nem volt plusz munka és legalább az enyém is nagyobb kedvvel ment. Szóval kis mázlival meg lehet ezt oldani "okosba", ha ápolod a szociális kapcsolatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!