Kinek hogy változott meg a kapcsolata az első gyerek születése után?
Nekünk előtte és utána se volt Felhőtlen a kapcsolatunk, de a gyermek születése óta jobb. Van egy közös célunk ez sokat segít. Illetve a feleségem is toleránsabb, kiegyensúlyozottabb.
Illetve rengeteget számít szerintem, hogy a gyermek milyen. A miénk mellett azért lehet pihenni, mégha kettesben lenni annyira nem is.
31F
A gyerek 13hos koraban szerelembe esett egy baratosnejaval es szet is koltoztunk a kicsi 2eves szulinapja elott.
Mondjuk o vegig titkolta, otthon eljatszotta h minden rendben, nem volt feszultseg koztunk, derult egbol ert hogy valunk.
Tökéletes, szenvedélyes kapcsolat volt, szex majdnem minden nap.
Örültünk a picinek nagyon, de a kapcsolatunk átalakult, sokat sírt a pici, 3 hós elmúlt mire először szexeltünk.
Minden rendben volt, de átmentünk anya-apa üzemmódba, így is szólítjuk egymást.
A gyerek három éves korára sokkal jobb lett, újra volt rendszeres szex, néha-néha program kettesben, koncert vagy vacsi, de ez kb 2-3 havonta.
Aztán jött a tesó. Nem tudom mi történt, de még meg sem szültem, már nem vagyunk együtt.
Ő ezt még sem szeretné még egyszer előről (pelus, hasfájás és társai)... Hát köszi. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy a szüleihez költözött egy hónapja. 6 hós terhes vagyok. Év végén mikor összehoztuk a kicsit még boldogok voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!