Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek kiírassam magam...

Szerintetek kiírassam magam így táppénzre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teszteltem egy pozitívat a nem várt napján reggel.Autoimmun beteg vagyok,pajzsmirigy alulmükődésem is van, fél éve nőgyógyászati műtétem is volt a méhnyakon és korábban volt vetélésem is. Kicsit barnáztam egyik nap,jelenleg esténként görcsölök.Nődokihoz 2 hét múlva megyek,addigra remélhetőleg már látszódik is az ultrahangon.Illetve addig kiderül,hogy esetleg még is megjön-e a menstruációm,mert az előzővel sajnos így voltam,hogy darabosan kiürült.Emberekkel dolgozom,sokat kell jönni-menni.Emelés megoldható,hogy ne legyen,de ritkán van ülő munka. Benn szólni se akarok addig,amíg nincs papír és nem biztos.Viszont lelkiismeret furdalásom is van,mert lenne sok munkám,ami miatt szidnak majd,hogy másnak kell elvégezni.

Ti is előnybe helyeznétek magatokat?

2020. máj. 9. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Írasd ki magad.
2020. máj. 9. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Én biztosan kiiratnám magam ilyen háttértörténettel, de az orvos majd megmondja mi a helyes lépés.
2020. máj. 9. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Egy percig nem gondolkodnék, ha van rá módod mindenképpen írasd ki magad. Most az első a baba és te! Kívánom, hogy minden rendben menjen!
2020. máj. 9. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Még szép.
2020. máj. 9. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az csak egy munkahely. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a magzat veletek maradjon.
2020. máj. 9. 10:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megbeszélem a háziorvosommal,benn tuti ki lesznek akadva rám,de próbálok nem lelkizni ezen
2020. máj. 9. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerűbb ha odaállsz a főnököd elé és szépen elmondod neki, hogy babát vársz és sajnálod de az előzmények ismeretében neked a gyereked és a saját egészséged a legfontosabb így tp-re kell menned. Ez így korrektebb, mint ha csak kiiratod magad és nem mész többet. És amúgy is ahogy bejelented, hogy várandós vagy onnantól kezdve védett vagy.
2020. máj. 9. 13:19
 8/8 anonim válasza:
Ja!
2020. máj. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!