Endometriózisom lenne?

Figyelt kérdés
Iszonyat heves fàjdalommal szokott jàrni a mentruációm az első napon. Annyira fàj hogy majd szétszakadok,többször elájultam, hànytam ilyenkor.... Voltam ultrahangos vizsgàlaton nem láttak semmi elváltozást, kizárt lenne akkor nàlam az endometriózis?Gondolom ha ilyen probléma állna e mögött akkor az ultrahang kimutatta volna nem?
2020. máj. 6. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy az endometriozist lássák ultrahangon. A csokicisztat a petefeszken igen, de azon kivul meg lehet rengeteg apro mehnyalkahartya-pont a belso szerveiden a medencedben. Mikor kivettek a cisztamat, nekem is mondta a doki, hogy találtak még 2 ilyen helyet a hátsó falon, ami magyarázhatja, miert fáj a derekam mindig annyira menzesz alatt /es sajnos meg egy hetig utana, aztan egyszerre megszunik, mintha elvagtak volna/.
2020. máj. 7. 06:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az első válaszolónak, sajnos az UH nagyon sokszor nem mutatja ki... 100 százalékosan biztosat a laparoszkópiás műtét mond csak, keress egy jó (erre specialalizálódott) orvost.
2020. máj. 7. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Az uh nem tudja kimutatni, ezért él sok nő évekig endometriozissal. Nekem laporoszkópiás műtét közben (amit más miatt csináltak) diagnosztizálták és műtötték meg egyből.
2020. máj. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!