S. O. S! ferjemmel babaval probalkozunk mar lassan 2eve, tulvagyok 2 vetelesen, probalkoztam mehpempovel es aviva tornaval es semmi, raadassul most 2 honapja mindig menzi utan 3-4napig fajdogal az alhasam, lehet h endometriozisom van?
valakinek volt endometriozisa es milyen fajdalmai tapasztalatai voltak es hogy gyugyult meg?ugy elvagyok keseredve:((
mar alig vartam h vege legyen a mezninek es figyeljem az ovut,errefol jonnek ezek a fajdalmak.kerlek irjatok
Szia!
Én is azt hittem, endometriózisom van, mert minden menses pokolian fájt és belázasodtam. Elvileg ezek tipikus endotünetek. De volt laparoszkópos műtétem, és azt mondták, nincs ilyen problémám.
A barnázás, és a két vetélés inkább hormonproblémára utal.
Ha még nem voltatok kivizsgáláson, itt lenne az ideje. Neked első körben endokrinológus (hormondoki). Különös tekintettel a pajzsmirigy működésre.
Pajzsmirigy mellett még inzulinrezisztencia és policisztás ovárium szindróma (PCOS), amit muszáj lenne megnézetni.
Sok sikert a babaprojekttel!
Szia!
Ha a pajzsmirigyre és a PCOS-ra gondolsz, az genetikai örökség és életforma, ami miatt kialakul általában.
Az angliai terhesgondozásról már sok rémtörténetet olvastam én is. :-( Ha ott nem foglalkoznak veletek, nem tudtok pár napra hazajönni egy vizsgálatra? Persze itt is fizetősre érdemes menni, de az legalább nem olyan horribilis összeg. Én a mens mentisbe járok, ott nagyon profik, direkt erre szakosodva. Kérsz egy időpontot telefonon, addigra hazajössz, és már úgy mész vissza, hogy nálad lesznek a gyógyszerek. Én így csinálnám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!