Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S! ferjemmel babaval...

S. O. S! ferjemmel babaval probalkozunk mar lassan 2eve, tulvagyok 2 vetelesen, probalkoztam mehpempovel es aviva tornaval es semmi, raadassul most 2 honapja mindig menzi utan 3-4napig fajdogal az alhasam, lehet h endometriozisom van?

Figyelt kérdés

valakinek volt endometriozisa es milyen fajdalmai tapasztalatai voltak es hogy gyugyult meg?ugy elvagyok keseredve:((

mar alig vartam h vege legyen a mezninek es figyeljem az ovut,errefol jonnek ezek a fajdalmak.kerlek irjatok

2013. febr. 27. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem semmilyen tünetem nem volt, rutin éves vizsgálaton derült ki. szerintem korai endora gyanakodni, menj el nőgyógyászhoz, és ha tényleg az van, akkor egy sima kis műtéttel eltávolítják.
2013. febr. 27. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt innen távdiganózissal senki nem fogja neked megmondani, és akinek volt endometriozisa, az sem fog téged meggyógyítani. Ezt orvosnak kell megállapítania, és kezelnie. A két vetélés után nem vizsgáltak ki, hogy mi okozta? Az orvos mit mond?
2013. febr. 27. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Gondolom kivizsgáláson már voltál ennyi idő után!
2013. febr. 28. 05:52
 4/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én is azt hittem, endometriózisom van, mert minden menses pokolian fájt és belázasodtam. Elvileg ezek tipikus endotünetek. De volt laparoszkópos műtétem, és azt mondták, nincs ilyen problémám.

A barnázás, és a két vetélés inkább hormonproblémára utal.

Ha még nem voltatok kivizsgáláson, itt lenne az ideje. Neked első körben endokrinológus (hormondoki). Különös tekintettel a pajzsmirigy működésre.

2013. febr. 28. 06:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy mellett még inzulinrezisztencia és policisztás ovárium szindróma (PCOS), amit muszáj lenne megnézetni.

Sok sikert a babaprojekttel!

2013. febr. 28. 08:24
 6/9 A kérdező kommentje:
koszonom h ennyien irtatok,az a sajnalatos helyzet h angliaban elunk es itt nem vizsgalgatnak csak ugy,raadasul a 3vetelest megvarjak akkor talan kivizsgalnak.gynecolog sincs csak magan ami naon borsos.multheten elmentem a korzeti "orvoshoz"es o csak aztmondta fertozes,felirt egy huvelytablettat es kesz,nem volt semmi ver vetel vagy mas.mar kerstunk mas orvost lengyelorvost es kedden megyunk megnez,remelem o alapos lesz mert ezek az angolok szornyuek.mitol alakul ez ki?nemtudjatok?olyan rossz soha nemvolt semmi noi betegsegem:((
2013. febr. 28. 12:56
 7/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha a pajzsmirigyre és a PCOS-ra gondolsz, az genetikai örökség és életforma, ami miatt kialakul általában.

Az angliai terhesgondozásról már sok rémtörténetet olvastam én is. :-( Ha ott nem foglalkoznak veletek, nem tudtok pár napra hazajönni egy vizsgálatra? Persze itt is fizetősre érdemes menni, de az legalább nem olyan horribilis összeg. Én a mens mentisbe járok, ott nagyon profik, direkt erre szakosodva. Kérsz egy időpontot telefonon, addigra hazajössz, és már úgy mész vissza, hogy nálad lesznek a gyógyszerek. Én így csinálnám a helyedben.

2013. márc. 1. 06:03
 8/9 anonim ***** válasza:
most van egy műsor az rtl klubon az endometriózisról. szerintem az rtlmost.hu-n vissza tudod nézni.
2013. márc. 3. 10:24
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,holnap talan kiderul mi a "bajom".
2013. márc. 4. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!