Milyen nevű babák születtek mostanában a környezetedben?
Figyelt kérdés
Az én ismertségi körömben mostanában ezeket adták a szülők: Zoé, Lia (iker kislányok), Lea, Linda, Rebeka, Miron, Nolen, Levin. Számomra főleg a fiú nevek nagyon furcsák. Nekünk sincs már túl sok időnk dönteni (5 hónapos terhes vagyok), de még elképzelésünk sincs. A mai divatos nevek nem tetszenek, ami igazán tetszene az nem annyira illik a vezetéknévhez, így még nem találtuk meg az igazit. Felétek milyen nevek fordulnak elő mostanság?2020. ápr. 27. 08:25
11/20 anonim válasza:
Csak olyat tudok, aki pár hónapon belül fog születni. Ők Luca és Benedek lesznek.
Én 21 hetes vagyok,kislányunk lesz, Kata lesz a neve.
12/20 anonim válasza:
Miléna, Lilien, Léna
Miron, Zétény
13/20 anonim válasza:
Elmúlt pár évben:
Márk, Janka, Luca, Máté, Zsombor, Szofi, Regina, Ferenc, Krisztián, György, Artúr, Flóra, Julianna, László, Dávid, Vajk, Marcell, Anna, Léna, Vilmos (?), Vencel, Péter,
Nekem ezekből a Flóra tetszik, és a Vencel.
14/20 anonim válasza:
Eszter,Julianna
Joel,Zsombor,Botond
15/20 anonim válasza:
Mia,Kornél és Zerind születtek mostanában a környezetünkben,engem egyik név sem fogott meg.
16/20 anonim válasza:
Szófia, Zoé, Dániel, Léna, Zsófia, Dominik, Benedek, Olívia, Karolina, Hanga, Hanna, Noel, Nimród, Csanád, Zétény
hirtelen ennyi jutott eszembe :)
17/20 anonim válasza:
Csenge, Sára,Anna,Lizett,Kinga, Máté, Dorottya, Olivér, Marcell, Zoárd,Lana, Nóra, Irén, Milán.
18/20 anonim válasza:
Levente, Olívia, Emma, Lujza, Benedek, Laura
19/20 anonim válasza:
Benedek, Marcell, Gellért, Hunor
20/20 anonim válasza:
Az ószövetségi nevekből volt erős a felhozatal családtagok és barátok, ismerősök között(konkrétan Ábrahám, Dávid, Debóra, Delila), illetve tradicionálisan népszerű nevek fordultak még elő (Ilona, István)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!