Linda vagy Natasa? Melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Nem a válaszok alapján fogunk dönteni,de érdekelne a véleményetek. Régóta tetszik a Natasa (főleg a Nati becézés) és a férjemnek is jobban tetszik,de mostanában nagyon eltetjedt lett. Néhány éve még egyáltalán nem volt a környezetünkben Natasa nevű baba, mostanában viszont legalább 4 ismerősünk is adta. Nekem a Linda is tetszik, szerintem gyerekként és felnőttként is egyaránt jól viselhető, de egy kicsit zavar,hogy nem igazán lehet becézni. Ami mellette szól,hogy szerintem ritkább,mint a Natasa, de mégsem furcsa név. Egy ideig a Darinka is tetszett, de az már talán túlságosan ritka. Nektek mi a véleményetek?2020. ápr. 22. 21:38
21/26 anonim válasza:
Ja, és ha nem a válaszok alapján döntesz, akkor egyáltalán minek kérdezed? XD
#Utolsó
22/26 A kérdező kommentje:
#21 Szerintem érthetően leírtam, hogy azért kérdezem, mert véleményekre vagyok kiváncsi. A tiéd is egy ezek közül, amit elfogadok, bár egyáltalán nem a kérdésre válaszoltál. Egyébként ismerek Szvetlána nevű kislányt és szerintem ez is aranyos név.:)
2020. ápr. 26. 12:54
23/26 anonim válasza:
20as, egy csomó fekete britet ismerek Natasha névvel. Őket is kritizálod?
Amúgy, speciel kb egyik név se magyar, az ilyan "magyar" nevek, mint pl Katalin, Anna, Tamás, görög, zsidó, stb eredetűek
Az, hogy Szerbiában gyakori a Natasa, nem jelenti azt, hogy szerb név.
Speciel a Natália az eredeti, az meg tudtommal latin, ebből lett az oroszos Natasa becézés, ami aztán önálló név lett.
24/26 anonim válasza:
Jah, akkor biztos Amerikában is adnak a kislánynak pl. Gyöngyi nevet... xD
25/26 anonim válasza:
És nem azt írtam, hogy szerb, hanem, hogy szláv, a kettő nem teljesen ugyanaz. :) De csak hajrá, adjátok a származáshoz nem illő neveket egész nyugodtan. :D
26/26 anonim válasza:
Utolsó, senki nem mondta, hogy adnak amerikában Gyöngyit, azt mondtam, a tipikus, magyarnak gondolt nevek egyáltalán nem magyarok. A Gyöngyi pont az.
Mellesleg, tidok Ilona nevű koreairól, köze nincs magyarsághoz, szülők látták a nevet valahol, s megtetszett nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!