Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Linda vagy Natasa? Melyik...

Linda vagy Natasa? Melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Nem a válaszok alapján fogunk dönteni,de érdekelne a véleményetek. Régóta tetszik a Natasa (főleg a Nati becézés) és a férjemnek is jobban tetszik,de mostanában nagyon eltetjedt lett. Néhány éve még egyáltalán nem volt a környezetünkben Natasa nevű baba, mostanában viszont legalább 4 ismerősünk is adta. Nekem a Linda is tetszik, szerintem gyerekként és felnőttként is egyaránt jól viselhető, de egy kicsit zavar,hogy nem igazán lehet becézni. Ami mellette szól,hogy szerintem ritkább,mint a Natasa, de mégsem furcsa név. Egy ideig a Darinka is tetszett, de az már talán túlságosan ritka. Nektek mi a véleményetek?
2020. ápr. 22. 21:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Linda
2020. ápr. 22. 23:03
 12/26 anonim ***** válasza:
Linda
2020. ápr. 23. 00:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Engem Darinának hívnak és lányom is Darinka:) Linda tetszik nekem is.
2020. ápr. 23. 02:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, őt a családja Lindusnak becézte. 🙂
2020. ápr. 23. 05:36
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bakó a vezetéknév, szóval Bakó Linda, Bakó Natasa vagy Bakó Darinka, bár az utóbbira van a legkevesebb esély.
2020. ápr. 23. 07:40
 16/26 anonim ***** válasza:
Engem Lindának becéztek otthon sokáig, a rokonok is így hívtak. (Egyébként teljesen más a nevem) Én nagyon szerettem. Olyannyira, hogy azt akartam, hogy Linda legyen az igazi nevem. Néhány rokonom még mindig úgy hív. 29 éves vagyok.
2020. ápr. 23. 07:52
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mindhárom név nagyon szép, gyereknek és felnőttnek is teljesen jó, talán a Darinka a legkülönlegesebb, de az sem annyira, hogy túl feltűnősködő legyen. A vezetéknevvel nekem a Natasa hangzik legjobban.
2020. ápr. 23. 09:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Linda szép név. Natasa nagyon gyakori. Ivana is szép, és a Darinka is. Van egy rokonunk Amerikában, az ő neve: Dana. Az is szép.
2020. ápr. 23. 15:20
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Darinka a kedvenc ezek közül, viszont a vezetéknév ismeretében nálam abszolút a Natasa a befutó! Még azt is letojnám, hogy a környéken sok van belőle, annyira menő a hangzása ;-) Egyébként így is a második a Darinka, a Linda nekem a Bakóval egyáltalán nem tetszik, számomra túl lágy hozzá, persze ízlések és pofonok :)
2020. ápr. 23. 19:35
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Vajdasági (szerbiai) magyar vagyok. Kész röhely, ahogy a magyarországiak erőltetik a szláv neveket. Nataša? Dušan? Milan? Jóhogy, nem Svetlana, Biljana vagy Predrag. Érdekes, a szerbek nem adnak magyar neveket a gyereküknek, mint pl. Tamás vagy Renáta. Szerintem nagyon gáz. :D
2020. ápr. 25. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!