Laura névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Adnátok?2020. ápr. 22. 14:09
1/10 anonim válasza:
Mi ezt a nevet szeretnénk a kislányunknak. Gyönyörű szerintem.
2/10 anonim válasza:
Szép! Gyakori, de ha ez titeket nem zavar, akkor biztos választás. Becézhető, de önmagában is szép, klasszikus, de megállja a helyét a mai világban is. Nekünk nagyon gyakori a vezetéknevünk, ezért ritkább nevet választottunk, de adtam volna, igen. :)
4/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Szép, kislánynak aranyos, felnőtt nőnek kellően komoly :)
5/10 anonim válasza:
Nem tudom miért, de soha tetszett ez a név. Vhogy a hangzása miatt, meg hogy nem igazán lehet becézni.
6/10 anonim válasza:
Én lányom is Laura! Összesen 2 Laura van a községbe.. Egy felnőtt nő és a 10 évesem 🙂
Becézni is tudjuk :
Lau
Lulu
Lorci
7/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, én nem adnám. Ettől függetlenül viszont azt mondom, hogy amúgy egy simán vállalható név a Laura.
8/10 anonim válasza:
Szerintem szép név, a testvéremet is így hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!