Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a cigizés...

Mit gondoltok a cigizés közbeni babakocsi tologatásról, még ha nem is a babára megy a füst?

Figyelt kérdés
Nem én csináltam, én nem dohányzom. Csak láttam valakit így és engem zavar.
2020. ápr. 7. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos sok ilyet látok nap mint nap. Anyukákat is. Meg olyant is láttam nem olyan régen, hogy anyuka és apuka vezette kézenfogva gyermekét és az apuka kezében ott füstölgött a cigi. Komolyan nem értem, miért nem tudja arra az időre letenni. Vagy akkor ment volna távolabb tőlük. Szóval én nagyon elítélem ezt. Alapjába véve sem szeretem, ha vki dohányzik ott, ahol ez másokat is zavarhat, de ha gyerekkel van, azt végképp undorítónak tartom.
2020. ápr. 7. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:
94%

Én dohányzom de még szerintem is undorító.

Sosem értettem hogy nem lehet kibírni. Vannak olyan napok amikor már alig várom hogy elaludjon délután, hogy kimenjek rágyújtani de ha épp nem alszik, nem megyek ki és kész.

Az hogy a babakocsi mellett vagy bárhogy a gyerekem közelében az nekem nem fér bele.

2020. ápr. 7. 22:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Régi a kérdés ugyan, de szeretnék hozzászólni.

Nálunk munkahelyen volt, hogy a férj a várandós felesége mellett közvetlenül szívta a cigit, mélyen lesüllyedt a pasi a szememben, véleményem szerint az önzőség és az igénytelenség csúcsa.

2021. jún. 18. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!