Online vásárolsz vagy elmész a boltba?
Figyelt kérdés
Én mostanában online, a gyerekeknek pelenkát, magunknak öblítőt tusfürdőket hasonlót. Nekem így sokkal kényelmesebb és csak a napi élelmiszerért megyek boltba2020. ápr. 4. 23:58
13/19 anonim válasza:
Online nem sürgős dolgokat veszünk. Élelmiszert heti egyszer, mert ugyan szállítanak ide, de időpont az nincs sajnos.
14/19 anonim válasza:
2-3 naponta muszáj boltba/zöldségesbe járnunk. Nálunk nincs lehetőség online rendelésre.
15/19 anonim válasza:
Bolt, drogéria, gyógyszertár személyesen. Más egyéb dolgokat, főleg a babának neten. Mondjuk ruhát, cipőt magunknak, műszaki cikkeket is. Mindig is jobban szerettünk online shoppingolni.
16/19 anonim válasza:
Javarészt online de friss zöldségért a férjem megy el hetente egyszer, meg most pl kellett a kutyának táp és mivel allergiás ezért olyan speciálisat eszik amit a környéken is csak 1 bolt árul (+ méregdrága alapból is, nem fizetném ki még a postát is). Mosható pelenkás a gyerek ezért ezt nem kell külön rendelni, ecoeggel mosok és mosóparfümöt használok és utóbbit nemrég pont rendeltem. Az ilyen alapvető higiénés termékeket is a bevásárlással rendelem.
17/19 anonim válasza:
Is-is, úgy mint te. Pelenka, tisztító és tiszlálkidó szerek online dm-ből vagy rossmannból. Hetente 1x elmegyek vásárolni, előre összeírva, átgondolva, hogy mire lesz szükség a héten, mi hiányzik. A férjem reggelente elmegy a pékségbe munka előtt, ő hoz kenyeret, péksütit, de van, hogy itthon sütök (időtöltésnek is jó). 2 gyerekkel vagyok itthon 7 éves elsős, és 21 hónapos.
18/19 anonim válasza:
Élelmiszerért elmegyek a boltba, úgy 10 naponta egyszer nagybevásárlásra. Kenyeret, pékárut fagyasztóba is teszek, valamint mivel van kovászom, én is sütök, így ez nem gond. Rendelnék online, de sajnos a tesco teljesen le van terhelve, ezen kívül van még 1-2 kisebb bolt, ami most a járvány idején vállal kiszállítást, de az áraik nagyon el vannak szállva, nem éri meg.
Ezen kívül mindent online rendelek. Drogériát is rendelem, esetleg az élelmiszerrel együtt veszem meg.
19/19 anonim válasza:
Amit lehet online rendelek, de ez eddig is így volt nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!