Melyik nevet választanád?
Figyelt kérdés
Írisz,Ízisz,Iza,Izidóra,Izolda,Iza,Teodózia,Teodóra,
Leonóra.
2020. ápr. 4. 22:26
12/19 anonim válasza:
A felsoroltak közül az Írisz tetszik, szeretem a virágneveket.
14/19 anonim válasza:
Írisz nekem mindig is tetszett, ha menne a vezetéknevünkhöz szóba is jönne.
15/19 anonim válasza:
Ezek közül egyiket sem. Iza helyett Izabellát választanék.
16/19 anonim válasza:
Mind rettenetes egyedül a Teodóra ami vállalható, de azt se adnám.Miért akarsz kiszúrni a szerencsétlennel?
Eleonóra nekem is tetszene.
17/19 Kései Sirató válasza:
Teodóra, vagy Leonóra, esetleg Írisz lenne a választásom. A "z"-t tartalmazó nevek nem tetszenek.
19/19 anonim válasza:
Valakinek nagyon fáj,hogy nem élteti a közvélemény ezeket a neveket. Aki nemtetszését fejezte ki,mind le lett pontozva a sárga fő'dig. Amúgy: Iza mint izabella becézése jó,magában fura szerintem, Teodóra nagyon komoly,de nem rossz,még esetleg az Írisz,többi nagyon nem. Ez egy vélemény volt amit kérdezett a kérdező,ha le szeretne pontozni emiatt valaki,hát hajrá😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!