Ti hogy tervezitek a húsvétot? Legfőképp az ajándékok miatt érdekel
Szóval, nálunk a szűk családi körben elég sok a gyerek, akikkel együtt szoktunk húsvétolni, karácsonyozni, szülinapozni, meg csak úgy is, persze.
Na most, megvenném a csokikat (egyik évben húsvét előtt 2 héttel már nem kaptam egy nyamvadt csokit se, nem kockáztatok.. :D ) na és igazából ez is a kérdésem lényege. Szerintetek húsvétra, húsvét utáni hétvégére lecseng annyira a helyzet, hogy ésszel gondolkodva lehet majd családi összeröffenéseket tartani? Ha nem, akkor nem akarok bevásárolni, se csokiból, se ajándékból... ti hogy terveztek? Mire számítotok? Mi már 2 hete itthon vagyunk, bevásároltam, csak kenyeret kell vegyünk 2-3 naponta, azt is a férjem hozza a kisboltból. Szóval komolyan veszem és betartom amit kérnek, csak érdekel, hogy a többi anyuka hogy tervez
Nem cseng le
Mi most mondtuk le az augusztusi külföldi nyaralásunkat
Reménykedek, hogy a lányom 2. Szülinapját júliusban meg tudjuk tartani
Az enyém meg sem fordul a fejemben / május/
Fél éves lesz kicsi, kb mire bárki láthatja élőben
3 hetes
En meg hónap elején vettem néhány kinder tojást a gyerekeknek de semmi mást nem tervezek.
Nem fog lecsengeni, sajnos. Én műtétre vártam ami külföldiként fizetős lett volna (ergo elsőbbséget élvezek) és így is azt mondta az orvos hogy jó ha 2 hónap múlva tud egyáltalán időpontot adni.
nem fog lecsengeni, addigra rosszabb lesz a helyzet. Szerintem minden gyerek tuleli husveti csoki nelkul, valoszinuleg a szuleiktol kapnak majd, es majd elmagyarazzak nekik, hogy a karanten alol a nyuszi sem kivetel, o sem járkálhat most házrol házra.
Talán iden sikerul majd a lényegre fokuszálnunk husvetkor, nem a bevasarlas korul fog minden forogni :) Ez tok pozitiv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!