Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik otthon vannak 3 évessel...

Akik otthon vannak 3 évessel hogy telik egy napotok?

Figyelt kérdés

2020. márc. 17. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindegy h kertes ház v panel.

Mi reggel 9től az udvaron vagyunk.

Tegnap megfőztem, így ma azt se kellett. Itt olyan jó idő van h a teraszon ebédeltünk.

Nekem nem alszik délután szóval ebéd után kicsit kertészkedtünk. Most bicajozik én meg gykzok 😊

2020. márc. 17. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Szintén van kert. Ma egész délelőtt kint voltunk, kitakarítottuk a kocsit. Holnapra virágültetést tervezek. A héten még a homokozót is összerakjuk, van hinta, aszfaltkréta, jópár féle jármű (kismotor, dömper, talicska, fűnyíró) a fiamnak rajzoltam a betonra parkolót, egy óra nyugi rögtön. Ugyanezt odabenn is megjátszottam csak szigetelő szalaggal, kb bárhová lehet parkolót csinálni. Egy órát elvolt a motorjai parkolgatásával.

A net/facebook teli van kreatív ötletekkel, hogy mivel lehet lekötni a piciket.

2020. márc. 17. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Ma reggeli után picit tv-zett, ameddig össze dobtam a konyhát.

Utána kimentünk az udvarra és kint voltunk fél1-ig. Homokoztunk, biciklizett, labdáztunk. Tegnapról maradt bepanírozott húsom, így csak gyors kisütöttem, meg hozzá egy kis krumplit.

Ebéd után csendes pihenő volt, nem bírt elaludni, nem is erőltettem, legalább este hamarabb lefekszik😁

Most egyedül játszik a szobájában, én egy kicsit netezek. Nemsokára megint kimegyünk, lehet sétálunk is egyet a kutyákkal az erdőben (a település szélén lakunk, közvetlen szomszédunk nincs, erdő van mögöttünk😊)

Később ha bejöttünk eszünk, utána játszik vagy együtt játszunk valamit, vagy az is lehet, hogy festünk még nem tudom.

Utána este vacsi, fürdés, mese és alvás.

Most szerencsésnek érzem magam, hogy külterületen lakunk, nagy a mozgásterünk. Amikor jó az idő, igyekszünk sokat kint lenni.

2020. márc. 17. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Felkelt, mesézett, én addig megetettem a kicsit, majd reggelit készítettem neki. Együtt porszívóztunk. Óvodásat és iskolásat játszunk. Tanítgatom ahogy tudom a korának megfelelően. Utána egyedül játszott meg rajzolt. Kártyáztunk, a picit tornáztattuk, mondókáztunk. Nemrég ablakot pucolt (Elekrolux ablaktisztítóm van), most kint vagyunk. Természetesen közben elláttam őket. Míg játszott rizset főztem, rántotthúst csináltam. Kitakarítottam a fürdőszobát.
2020. márc. 17. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Otthonról dolgozok. Reggel közös reggeli, játék, udvar ha jó az idő. 9kor elkezdek dolgozni, fiam játszik körülöttem. 11 fele megunja, kap egy kis mesét, délben ebéd. Délután alszik egy órát, játék együtt picit, továbbra is dolgozok, majd késő délután újra udvar vagy sütés, játék, bármi. 8 fele fürdés és alvás.
2020. márc. 17. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a legkisebb 3 èves. Van mèg egy 10 ès egy 4 èves. Elèg vàltoztosak a napjaink eddig, mèg nem sikerült rendszert kialakìtani ebben a pàr napban, de azon vagyok. Ma: èbredès, reggeli utàn a kicsik mesèt nèztek, mi a naggyal àtnèztük a sulis feladatokat, amik addig megèrkeztek, ő hozzàfogott azokat csinàlni, èn gyorsan ètkezőt, konyhát rendeztem, mosògèpet, mosogatògèpet indìtottam. Negyed 11-re kèsz volt a nagy, ìgy akkor kimentünk az udvarra. Hintàztak, trambulinoztak, bicòztak, èn rendezkedtem odakint. Dèlben bejöttünk, ebèdeltünk (tegnapròl volt kajàm, ìgy ma nem kellett főznöm), elpakoltam, ők addig picit jàtszottak, majd a kicsik elaludtak. A nagy megcsinàlta a tovàbbi sulis feladatokat, èn takarìtottam. Most leültem kicsit netezni, de màr èbrednek a csajok, szòval esznek valamit ès ismèt kimegyünk az udvarra. Ha bejöttünk vacsi, fürdès, kicsi jàtèk mèg idebent, aztàn alvàs.
2020. márc. 19. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!