Akik otthon vannak 3 évessel hogy telik egy napotok?
Nem mindegy h kertes ház v panel.
Mi reggel 9től az udvaron vagyunk.
Tegnap megfőztem, így ma azt se kellett. Itt olyan jó idő van h a teraszon ebédeltünk.
Nekem nem alszik délután szóval ebéd után kicsit kertészkedtünk. Most bicajozik én meg gykzok 😊
Szintén van kert. Ma egész délelőtt kint voltunk, kitakarítottuk a kocsit. Holnapra virágültetést tervezek. A héten még a homokozót is összerakjuk, van hinta, aszfaltkréta, jópár féle jármű (kismotor, dömper, talicska, fűnyíró) a fiamnak rajzoltam a betonra parkolót, egy óra nyugi rögtön. Ugyanezt odabenn is megjátszottam csak szigetelő szalaggal, kb bárhová lehet parkolót csinálni. Egy órát elvolt a motorjai parkolgatásával.
A net/facebook teli van kreatív ötletekkel, hogy mivel lehet lekötni a piciket.
Ma reggeli után picit tv-zett, ameddig össze dobtam a konyhát.
Utána kimentünk az udvarra és kint voltunk fél1-ig. Homokoztunk, biciklizett, labdáztunk. Tegnapról maradt bepanírozott húsom, így csak gyors kisütöttem, meg hozzá egy kis krumplit.
Ebéd után csendes pihenő volt, nem bírt elaludni, nem is erőltettem, legalább este hamarabb lefekszik😁
Most egyedül játszik a szobájában, én egy kicsit netezek. Nemsokára megint kimegyünk, lehet sétálunk is egyet a kutyákkal az erdőben (a település szélén lakunk, közvetlen szomszédunk nincs, erdő van mögöttünk😊)
Később ha bejöttünk eszünk, utána játszik vagy együtt játszunk valamit, vagy az is lehet, hogy festünk még nem tudom.
Utána este vacsi, fürdés, mese és alvás.
Most szerencsésnek érzem magam, hogy külterületen lakunk, nagy a mozgásterünk. Amikor jó az idő, igyekszünk sokat kint lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!