1/13 anonim válasza:
Szerintem bármi ami nem magánhangzóval de leginkább nem o-val kezdődik.
2/13 anonim válasza:
Mivel magas magánhangzók vannak benne, ezért egy mély magánhangzós név szerintem. Eszter pl.
4/13 anonim válasza:
2-es! Pont fordítva.Az O mély,az e magas. Nem kötözködés, egyébként egyetértek.
6/13 anonim válasza:
Borbála, Friderika, Erika, Evelin, Márta, Klaudia, Miriam/Mirjam, Barbara, Kitti, Kiara, Klarissza, Matilda, Katalin, Daniella, Petra, Petronella, Dóra, Dalma, Anna, Krisztina, Renáta, Rebeka, Laura, Roxána, Mihaéla, Patrícia, Nikoletta, Szimonetta, Melinda, Melánia, Erzsébet, Beatrix, Fanni, Elizabet, Kinga, Etelka, Bianka, Katrin, Letícia, Alina, Miléna, Beáta, Bettina, Bernadett, Olívia, Karolina, Judit, Jusztínia/Jusztina,
7/13 anonim válasza:
Onozó Noémi
Onozó Nóra
Onozó Zoé
Onozó Dóra
Onozó Orsolya
Onozó Adél
Onozó Virág
Onozó Ágnes
Onozó Júlia
Onozó Szonja
Onozó Anna
Onozó Sára
Onozó Réka
Onozó Tímea
Onozó Anita
Onozó Flóra
Onozó Kíra
Onozó Dorina
Onozó Dorka
Onozó Enikő
9/13 anonim válasza:
2 es vagyok. Igen, elírtam. Magas magánhangzósat választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!