Nálatok milyen gondot okoz a korona vírus miatta iskola /óvoda bezárás? Hogy oldjátok meg?
Nyugi már, akinek háza van, az meg az azzal járó szívást meg utazgatást vállalta be. Egyébként szerintem az verte ki itt többeknél a biztosítékot abban a válaszban, hogy olyan kis álszent kárörömmel sajnálgatta itt hosszasan a társasházi lakókat, hogy jaj, szegények, nekik milyen szörnyű lesz, bezzeg őneki milyen nagyon jó, és akkor ezt hosszasan... nyugi, az ilyen nagyon elégedetteknél mindig van valami csontváz a szekrényben. De ha, nincs, akkor meg mi van. Társasházban is nagyon jól el lehet lenni, ki lehet vinni a gyereket erdőbe, rétre, szaladgálni, itt a jó idő, nem kell ahhoz feltétlenül saját udvar. Meg lehet oldani ügyesen minimális kontakt árán.
A probléma tényleg a felügyelet... én is abban bízok, hogy kitalálnak valami alternatívát erre a helyzetre, amit szépen be is vezetnek a jövőre nézve, ha újra ilyen szituációba kerülünk.
Olvasd el figyelmesen a Kérdező utolsó hozzászólásàt. "Na ők munkában". Nekem bizony ebből az jött le, hogy csak az ott felsoroltak dolgoznak. Amennyiben nem így èrtette,rendben.
Egyébként sajnálatos, hogy a válaszok mennyire tükrözik a magyar mentalitàst,irìgysèget. Nem ennek lenne itt az ideje...
Szép napot és jó egészséget mindenkinek!
Nem volt lekicsinylő,nem szántam annak.
Ennél a kérdésnél a 60ezres trambulint is mikor írták azt is félre értették.
Nem kell mindent egyből sértőnek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!