Mi a véleményetek az Annamária névről? Nektek tetszik? Adnátok a leendő kislányotoknak?
Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 19:51
11/23 anonim válasza:
Akinek nem tetszik, azokat lepontozod? Hmm
12/23 A kérdező kommentje:
#11 még egyiket sem pontoztam
2020. márc. 15. 13:07
13/23 A kérdező kommentje:
A tiedén kívűl egy sincs lepontozva.
2020. márc. 15. 13:08
14/23 Lazarus81 válasza:
Szerintem nagyon szép,legalábbis nekem tetszik,számos ilyen hölgyet ismerek,amúgy meg kezdenek vissza térni a régi nevek,még mindig jobb mint a mai modern sz...ságok
15/23 Mór Salamon válasza:
Szerintem túl régimódi...
16/23 anonim válasza:
döntsék már el végre, hogy anna, vagy mária.
17/23 anonim válasza:
Teljesen normális név. Én nem adnám, mert nem az én ízlésem, nekem túl komoly, régies.
18/23 anonim válasza:
Több fiatal Annamária ismerősöm van, - és mindegyik elég belevaló, mai csaj, szóval a legkevésbé sem gondolom öregesnek.
Nekem tetszik. Változatosan lehet becézni: Annamari, Ancsa, Anni, Ani, Anka..stb.
19/23 anonim válasza:
Szerintem az egyik legszebb női név, nem régies, de különleges. Nem csak belevaló, nagyszájú, de végtelenül aranyos, csöndes Annamarikat ismerek. Én szívesen hívnám így a lányomat egyszer, és még egész fiatal vagyok (25/F)
20/23 anonim válasza:
Mivel mostanában nem divatos tucatnév, simán adnám a gyerekemnek :) Én egy divatnevet kaptam anno, általánosban öten futottunk ugyanazzal a keresztnévvel, középsuliban hárman. Inkább olyan nevet választanék, ami ritkább, kevésbé népszerű :) Az Annamária hangzása szerintem szép, sok vezetéknévhez passzol. Én simán választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!