Hogy tetszik nektek a Filippa név?
Figyelt kérdés
A második kislányunknak keresünk keresztnevet. A férjem külföldi, ezért olyan nevet szeretnénk, ami külföldön és Magyarországon is elfogadható.2020. márc. 9. 08:12
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik. Kizárt, hogy ilyen nevet adnék a gyerekemnek.
5/11 anonim válasza:
Hát... elsőre nemet akartam írni, de tulajdonképpen meg tudnék vele barátkozni, főleg, hogy nemzetközi nevet kerestek. Nem vetném el.
6/11 anonim válasza:
Még úgy sem tetszik, hogy külföldön is lenne használva.
7/11 anonim válasza:
Ez a lányom 2. neve, nekem olyan semleges, az apja szerette volna ezt adni.
Szerintem 1000x jobb a mostani divatos neveknél
8/11 anonim válasza:
Nem tetszik nekem se. Egy regény negatív szereplője jut eszembe, és nehéz elvonatkoztatni.
Rengeteg név van, ami itthon is megszokott, és külföldön is. Anita, Rita, Erika, Anna, Noémi, Laura, Klaudia, Emma, Róza, Petra, és még sokan mások.
Ritka nevekből is van, aminek szebb a hangzása.
Érdekes, mert a Fülöp is tetszik, de Filip már nem, az nekem Philip marad. De a Philippa se tetszik, a hangzása miatt se.
9/11 anonim válasza:
Borzalmas else lehet donteni fiu vagy lany nev vagy egyáltalán nev e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!