Tetszik nektek a Filippa név? Hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 00:25
1/9 anonim válasza:
Nem, a hangzása sem meg nekem olyan idegenből áterőltetett hatása van. Nem ettöl lesz különleges egy gyerek..
2/9 anonim válasza:
A Witcherben tetszett, való életben nem nagyon.
4/9 anonim válasza:
Pippa. Kate Middleton testvérét is így becézik.
5/9 anonim válasza:
Idegen nyelvű környezetben igen is tetszene, Magyarországon rossz szemmel néznének rá, de még talán "ígyis" tetszene. Még mindig jobban tetszik, mint a Dzsesszika, Dzsenifer meg társai. Régen, még 11-12 évesen nagyon is tetszett, akkor még nem volt ismert Pippa Middleton, akkor az Ophelia-val tetszett.
6/9 anonim válasza:
Ez a lányom 2. neve (nem én választottam), néha mondom rá, hogy Fila
7/9 anonim válasza:
Bocs, de Fülcimpa.
Nem tetszik a név.
8/9 anonim válasza:
Nem is hallottam még :D
De tetszik. Fili-nek becézném.
21/f
9/9 anonim válasza:
Remèlem csak egy nick-nèv lesz valami jàtèkban, vagy hàziàllat rèszère lesz, mert ez borzalmas. Egy bizonyos kisebbsègi csoport szokott èli ki abban a kreativitàsàt, hogy valami 3. Orszàgbeli tv-film sorozatbòl vesz egy kacifàntos nevet, ès azt adja a gyerekènek. Ettől nem lesz különlegesebb, viszont biztos mondjàk majd, hogy xy felmenőjènek volt baj a vìztornyàban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!