Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves leendő szülők nem...

EngedelmesKiskutya kérdése:

Kedves leendő szülők nem féltek attól hogy a gyereketeknek öröklődő betegsége lesz tőletek vagy a pártoktól?

Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 13:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Az anyaságtól még messze vagyok, de a színtévesztést hordozom. 50%-ban adom át a gyerekemnek. (4 lehetőség van: egészséges lány, egészséges fiú, hordozó lány, beteg fiú)

Félni nem félek. Mitől félnék?

2020. márc. 14. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Kíváncsi lennék miert lettek lepontozva azok akik így is vállalnak gyereket?

Ennyi erövel akkor ne szüljön senki, nem?

2020. márc. 14. 17:40
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
# 12 Főleg hogy pl apám esetében a színtévesztésnek annyi gyakorlati hátulütője van, hogy ha vezetni akar, akkor kell neki szemüveg.
2020. márc. 14. 17:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sajnos mindkettőnknek van ilyen betegsége, a párom Crohn beteg, ami nagyon nagy szenvedést jelent és sajnos nem is gyógyítható jelenleg, én pedig 2 éves korom óta asztmás vagyok, többször is kórházban voltam miatta huzamosabb ideig. Tartunk természetesen tőle, hogy öröklődni fog, de mivel szeretnénk babát, így csak reménykedünk, hogy nem lesz semmi gond. Manapság sajnos egyébként is nagyon ritka a teljesen egészséges ember, ilyen elven akkor senki se vállaljon babát.
2020. márc. 16. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!