LEENDŐ DIÁKOK, ti erre mit lépnétek?
A kérdésemet egy másik kérdés ihlette.
Diákjelöltek, ti mit lépnétek, ha a szüleitek közölnék veled, hogy oké, bárhová mehetsz tanulni és a lehetőségeikhez képest fizetik a tanulmányaid költségét és a járulékos kiadásokat is.
DE!!!
Cserébe azt kérik, hogy vonulj be önkéntes területvédelmi tartalékosnak. Ez egy pár hetes, gyenge kiképzés, majd évi pár nap szolgálat. [link]
Sosem értettem mi értelme van egy kérdésben levő hozzászólást kiragadni és új kérdést kiírni róla. Ha ki akarod beszélni a témát, akkor tedd meg ott, úgy reálisabb válaszokat kapsz, mert ez így eléggé egyoldalú.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Megkérdezném, hogy miért akarják ezt a kiképzést. Ha nincs vele semmi úgymond hátsó szándékuk, csak pl. úgy gondolják hogy ez erkölcsileg nemesít vagy jobban felkészít az életre akkor meggondolnám. Éjszakás műszak mellett csináltam végig az egyetemet, ha egy ilyen dologgal megúszhattam volna, lehet hogy megcsináltam volna.
Az ihlető kérdésben sem magával a kéréssel (felszólítással?) van baj, hogy menjen a srác kiképzésre, hanem azzal hogy az apja azt hiszi, ezzel heterót csinálhat a meleg srácból. Ami akárhonnan nézzük, hülyeség.
Nem számít az alap kérdés, azért sem linkeltem be!
A szülő akarja/kiköti és kész, hogy miért az nem számít!
Attol fugg. Ha nagyon szeretnek tanulni es egyetemrol van szo, ami 5 eves, akkor megbeszelnem veluk oke persze elvegzem a par hetet (azert az evi par nap szolgalat még ugyis a jovo kerdese...), de akkor ok is fektessenek le valami konkretumot pl irjak le, hogy fizetik a kollegiumomat vagy mi az a minimum amit vallalnak az egyetemi tanittatasombol.
Persze ezt felnott fejjel irom.
Amugy 18 evesen valoszinu csak annyit feleltem volna jo rendben. :-)
Ha meg okjskepzest akarok elvegezni mondanam hahaha viccnek jo volt. Megyek dolgozni azt jol elvegzem mellette az okjt szuloi segitseg nelkul.
Ha tudnám, hogy a szüleim állják a szavukat, akkor simán!
Haverom bevonult erre, azt mondta semmi, jog, lövészet, alakizás,... meg jártak parádézni fotózásokra. Ráadásul tök jó a csapat van melós, de 2 diplomás mérnök is. Ráadásul igazolják a hiányzásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!