Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miből tárazzak be 1 évessel...

Miből tárazzak be 1 évessel otthonra, ha teljes karantén lenne?

Figyelt kérdés

2020. márc. 13. 10:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Semmibôl. :) a Kínában alkalmazott teljes karanténnak mikroszkopikusan kicsi a valószínûsége Magyarországon. Az olasz modell elképzelhetô. Családonként 1 fô mehet boltba, és a boltban korlátozott létszámú ember tartózkodhat egyidejûleg. Tehát nagyon nagy a valószínûsége, hogy lesz lehetôség vásárolni. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy olyan diáknak is kötelezô iskolába mennie, aki egy háztartásban él igazoltan koronavírus fertôzött emberrel. Ez nagyon nagyon messzi van attól, hogy nem léphetsz ki a lakásból.
2020. márc. 13. 12:15
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

12, hiába mehetsz boltba, ha ott nincs amit venni akarsz.

A sok tartalékoló miatt, már nem kaptunk egy csomó mindent, pedig csak egy hétre vásároltunk volna...

2020. márc. 13. 12:23
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Semmi gond, majd hajigálja ki mindenki a zsizsikes lisztet fél év múlva. Legalább ezzel is pörgetik kicsit a gazdaságot.

Nem lesz teljes karantén. Mindig tarts tartalék pelust és popsitörlőt, de azt egyébként is mindig tart az ember.

2020. márc. 13. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

6os és 11es azért ti nagyon durvák vagytok.

Nálunk kb itthon 1-2 havi dolgok vannak, de jobban félek a ti pánikolásotoktol, mint a virustól. Komolyan minek ennyi minden?

Kérdező a legalapabb dolgokból tárazz be amit amúgy is megvennél a nagybevásárlásokkor. Ha teljes kijárasi tilalom lesz, az alap élelmiszerboltok nyitva lesznek. Nyugi, inkább kapcsold ki a tévéd.

2020. márc. 13. 13:12
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
Jaaaj istenem!És én 3 hónapossal.Nem fognak senkit bezárni.Meg se tudnák oldani.Ezek a magyarok olyan hiszékenyek!
2020. márc. 13. 13:20
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Te 6 os több éves világháborúra készülsz?🙈🙈😂😂😂Nevetséges az emberi butaság!
2020. márc. 13. 13:25
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
15-ös, ha nálatok 1-2 havi dolgok vannak, az jóval több, mint amit mi vettünk. Én nem gondolom, hogy 2 kg kenyér vagy 1-2 kb. borsó olyan jaj, de nagy felhalmozás lenne. (Jó, talán a májkrém, de az tényleg 3-4 évig jó még, és gyorsan elfogy, nagyon szeretjük.) Egyáltalán NEM pánikolunk! De a jelenlegi helyzetben nem lehet tudni, mi lesz.
2020. márc. 13. 13:26
 18/20 A kérdező kommentje:
HA karantén lenne, feltételes mód. Nem értem ezt a lekicsinylő sítlust. Szerintem jobb felkészülni ésszel a dolgokra, mint szarni az egészre, ha lenne bármi ilyesmi. Ha meg nem akkor meg nem kell pár dolgot a következő időben venni. Nem értem az embereket ahelyett, hogy segítenénk egymást megint megy ez a lenézés. Kívánom ne legyen semmi baj, de ha már kicsit is elkezdesz aggódni akkor dilis vagy.
2020. márc. 13. 14:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ha karantén lenne, attól függetlenül ki lehet menni, lesz bolt, patika. Ha olvastátok az olaszban élő magyarok írásait, akkor tudnátok. Biztos jó buli lehet kisgyerekkel így bevásárolni és mászkálni az utcán :)
2020. márc. 13. 14:09
 20/20 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom van apja!Egyikőtok vigyáz rá amíg a másik bevásárol.Ennyi.Semmit nem halmozok fel,nem vagyok olyan ostoba és nem állok be a sorba azok kozé akik elhiszik ezt a sok baromságot.Az Orbán meg teszi zsebre a milliokat MEGINT!
2020. márc. 13. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!