Hogyan oldjátok meg a kicsi gyerekek elhelyezését nyáron mikor leáll az ovi?
Ha leáll az ovi, olyankor van egy másik ovi, ami vállalja a gyerekeket, akiknek a szülei nem tudják máshogy megoldani.
Amugy mi váltásban voltunk szabin, 1 hét párom 1 hét én aztán megint párom és én. Mivel nekunk nem szeretik azt, ha egybe 2 hétre megy el az ember szabira.
Olyan nincsm hogy az önkormányzat nem biztosít nyári felügyeletet másik intézményben! meg kell oldaniuk, ez előírás.
Te nem tudod megoldani a szabit, tehát viszed oviba. Ha kell, másik oviba. Ennyi.
Mi lesz veled az iskolai 10-11 hét alatt?
Nyugdíjasok lesznek, vállalni fogják őket lelkesen, majd kevésbé lelkesen, de nemet nem fognask mondani, mert az unokáik és szeretik őket, de NEKED illik majd észrevenni, hogy a nagyszülőknek 1-2(nagyon maximum 3) hét bőven elég, mert fárasztó, mert sok, mert öregek, mert pihennének, mert nagy a ricsaj, mert...
Igen, olyan család vagyunk, ahol számíthatnak az emberek egymásra, így nem csak én és a gyerekek a nagyszülőkre, hanem a nagyszülők is ránk. Pl abban, hogy nem csapom oda 1 hétnél hosszabb időre egyhuzamba a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!