Ezek közül nálam a Kincső, és a Petra az, amit én is szívesen adtam volna a lányomnak; de a férjemnek egyik sem tetszett.
2020. márc. 8. 14:14
12/21 anonim válasza:
Titanilla és Kincső nekem nem tetszenek. A másik kettő igen, főleg a Petra.
2020. márc. 8. 16:06
13/21 anonim válasza:
mind nagyon rossz
2020. márc. 8. 16:57
14/21 anonim válasza:
Nekem a Petra tetszik, bár kicsit kemény hangzású. A Helga semleges, a Titanilla és a Kincső szerintem csúnya.
2020. márc. 8. 17:27
15/21 anonim válasza:
Egyébként csak szerintem gáz, hogy valaki gyereket nemz és annyit nem tud önállóan eldönteni, hogy mi legyen a neve?
6 év múlva megkérdezi szerencsétlen, hogy "anyu, honnan jött a nevem? mi a jelentése?"
válasz: "Hát lányom, gyakorikerdesek.hu-n pár random ember ezt választotta neked. :)"
Klassz.
2020. márc. 8. 17:44
16/21 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez alapján dönt- de meghallgatja a véleményeket- ez nem tudom miért baj?
Egyébként az adott válaszokból nem is lehetne nevet választani- mert kb. annyian írták hogy a Kincső a legszebb, mint amennyinek nem tetszett és kb. ugyanez a többi névvel is.
A nevek szerintem jók- talán a Titanilla a legkevésbé. :)
2020. márc. 9. 07:52
17/21 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik különösebben, de nincs is velük gond. Talán a Helga a legjobb.
2020. márc. 9. 11:55
18/21 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak a Kincső tetszik.
2020. márc. 9. 17:18
19/21 anonim válasza:
Nekem a Helgán kívül mind tetszik, a Titanilla különösen szép.
2020. márc. 9. 18:49
20/21 anonim válasza:
Helga tetszik.
Petra kicsit kemény hangzású név,de azért még elmegy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!