Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tanuljak míg otthon leszek?

Mit tanuljak míg otthon leszek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék valamit tanulni. Csak sajnos még mindig fogalmam sincs, hogy mi lenne az ami közel áll hozzám és szeretném is csinálni.

Érettségim van eddig. Most táppénzen vagyok itthon míg meg nem születik utána 3 évig még biztos itthon leszek.

Mire van kereslet? Ki mit tanult míg otthon volt?

Bármi szóba jöhet, OKJ, főiskola.

Nem szeretnék a jelenlegi munkahelyemre visszajönni. Ennek nyomós oka van sajnos.

2020. márc. 5. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

Jó lenne tudni, mi az ami erdekel nagyjából.

Programozókra nagy a kereslet, és várhatóan a jovoben is nagy lesz. Elsajátithatsz programnyelvet, pl. mobilaplikációkra. A férjem most tanulja youtube videokból.

Vagy van barátnom, aki foiskola utan hobbibol 9 honap alatt elvegzett esti sulin egy cukrász szakot. A munkája mellett otthon tortákat sut megrendelesre. HA van kezdotoked meg vallalkozoi szellemed, akkor akár cukrászdát is nyithatsz utána.

2020. márc. 5. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel csak érettségid van, így mindenképp képezned kellene magad.

Én a főiskolát, egyetemet javaslom. Most úgyis lesz 40 többletpontod a gyermekgondozás miatt.

Én gazdasági informatikus szakra jelentkeztem. Nyáron derül ki, hogy felvettek-e, de nem aggódom. Szerencsére nekem ez csak hobbi. Már van egy diplomám.

De tényleg jó lenne kitalálnod, hogy mi érdekel. Mert azt könnyebb tanulni. Van emelt szintű érettségid valamiből?

2020. márc. 5. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyelveket.
2020. márc. 5. 16:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Ahh sajnos csak egy sima szakközépiskolás érettségim van. nincs emeltem sem. Utána jöttem, rá hogy nagyon elrontottam ott mindent.

Gyerekekkel is foglalkoznék mint tanító pl. Szeretem az ilyen rohangálós dolgokat értsd ezalatt h intézd el ezt menj el oda stb.

Infós dolgok húú szeretem de nem tudom ,hogy menne e nekem

2020. márc. 5. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
31%

Rendezvenyszervezes?

Szerintem erdeklodj valamelyik kozepiskolas ismerosodnel, hogy hol es mikor vannak ilyen akciok, ahol a tovabbtanulasi lehetosegeket reklamozzak /minket anno vittek a fovarosba erettsegi eveben, ott korul tudtunk nezni, milyen lehetosegek vannak, helyben tudtunk kerdezni is/. Lehet, hogy mondjuk ez osszel aktuálisabb lett volna, de egy probat meger.

2020. márc. 5. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pénzügy, kontrolling. Könyvelés, könyvvizsgáló. IT. Nyelvek.
2020. márc. 5. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Szociális munka szakon tanulok, de iden belekezdek még egy körmös okj-be is.
2020. márc. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!