Ért valamilyen valós sérelem a terhesgondozásod vagy a szülés során?

A szülesnel minden rendben volt:) Nem is vagynek jobbra, de a terhesgondozas....:S a remalmaimban sem. Hogy engem az a szemet vedönö allandoan piszkalt valamivel. Sokat hiztam az elsö 2 honapban kb 5 kilot es tisztara ki volt akadva, de utana meg nem hiztam egy dekat sem, mivel folyamatosan hanytam. Akkor az volt a baj, ha csak 3 litert ittam az volt a baj, ha 5öt akkor meg az... Vegig ahelyett hogy segitett volna csak b@szakodott. Ja es a szoptatas elmagyarazasa kb ennyi volt: ja amugy meg jo lenne ha szoptatna azt a gyereket majd, mert baromira draga a tapszer es azt meg ugyse akarja majd megvenni.... hat ennyit a vedömröl. Egy hasznalhato tanacsot nem adott, de barmit csinaltam azt nem ugy kell.
Szerencsere tultettem magam rajta es leszartam miket beszel, de a terhessegem boldog idöszaka az volt amikor nem kellett tanacsadasra mennem, amelyik nap mennem kellett egesz reggel görcsben volt a gyomrom.

Igen!
Veszélyeztetett terhesként a 20 hetes vizsgálatról az asszisztens úgy elzavart, hogy bőgtem! Kint a folyosón, a többi kismama, beteg szeme füle láttára, hallatára. A doki még a közelben sem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!