Közös felügyeletnél ha valamibe az anyuka nem egyezik bele, attól még az apuka nyugodtan megtehet bármit?
Én vagyok az anyuka. Közösen neveljük a gyerekünket, együtt vagyunk (egyenlőre)
Sokmindenben nem értünk egyet a gyerekneveléssel kapcsolatban amúgy sem, de itt ez a szitu...Szóval igazából az érdekelne, ha én mint a gyerek anyja nem akarom elengedni a 2 évesem az anyóssal egy sétára, aki olyan 5-6 havonta egyszer néz rá a picire, és piál is, akkor nem mondhatok ellent a férjemnek és köteles vagyok elengedni, mert ő azt akarja hogy az anyja is elvihesse sétálni? A férjem szerint nincs ehhez jogom, mert egyenlő felek vagyunk és ő elakarja engedni. Akkor valóban semmit se tehetek? Egy piás nagyanyára bízzam a kislányom, akit nem is ismer szinte? Tényleg én vagyok a sz@r, hogy féltem a gyerekem?
Nem tudunk megegyezni ebben, szerinte el kell engednem, de ha nem az se baj, mert ő elengedi. Elviheti anyós a gyerekem a beleegyezésem nélkül??? Erre lennék kiváncsi.
(Nem emberileg, mert amugy NEM fogom engedni,hanem JOGILAG érdekelne inkabb a dolog, mégis mennyire van igaza a férjemnek abban hogy nekem nincs jogom a sajat gyerekem hol létéről??!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!