Lehet árvaházba látogatni azert hogy önkéntesen a pici babákat 0-4eves koruakat dajkáld?
Sok szeretet van bennem, es idom is van rengeteg, szeretnek foglalkozni veluk.
Ha elmegyek önkéntesnek engedni fogjak hogy szeretgessem õket?
28N
Nincs olyan hogy árvaház.
Csecsemő otthonban vannak a gyerekek 0-6 éves koruk között.
Sajnos elég sok kicsi nincs nevelőszülőnél, ahol én dolgozom ott is mindig telt ház van, máshol is általában.
Manapság nincs arra lehetőség hogy bejöjjenek önkéntesek, azt már leírták előttem hogy miért.
Szerintem próbálkozz gyerekkórházakban, ott több esélyed lehet.
Gyerekkórházban biztosan lehet önkénteskedni. Keresd a kórházpedagógust/ pszichológust akik a gyerekek szabadidejét igyekeznek kitölteni. Meseolvasó, kézműveskedésben segítő embereknek nyilván jó hasznát veszik. Még ma sem tud minden gyerekkel bent maradni a szülő a kórházban, és ilyenkor jól jöhet valaki, aki kicsit eltereli a gyerek figyelmét arról, hogy egyedül van.
De hogy csecsemőket kézbe/ölbe vehetnél babusgatás céljából, azt erősen kétlem. Nyilván nem ejtenél le egyet sem, de ha mégis??? A kórház a nővér esetleges ügyetlenkedéséért felelős. De te nem állsz velük semmilyen jogviszonyban. Ha valami baja lesz egy kisbabának miattad...
5ös, 87%os.
Nem tanultam nevelonek vagy csecsemogondozonak mert a kisujjamba van.
Nagy csaladbol szarmazom es en vagyok a legkissebb. Nekik vannak gyerekeik es en voltam akire mindig hagytak, babajukat en pelenkaztam, etettem, tanitottam, mindegyik tesomét. Teljesen folosleges lenne ezt tanulnom ha eltudom hallgattatni a leghisztisebb kicsit is, nalam megnyugosznak.
A szuleim neveloszulok voltak es 2gyermeket neveltek az arvahazbol 18eves korukig. Most 20evesek. Veluk nottem fel.
De most az orszag masik reszen lakom.
Arvahazba sosem voltam, es erdeklodok..
Persze, nyilván jobb vagy a profiknál. :D Hát arcod az van, hallod. :D
De legalább írni sem tudsz.
Azért mindig van mit tanulni. Elhiszem, hogy a kisujjadban van.
Tudod, tizenévesen én is azt éreztem, hogy a kusujjamban van. Amióta az eszemet tudom, pici gyerekekkel vettem magam körül, a korosztályom nem érdekelt.
Már ekkor tudtam, hogy ha nagy leszek, gyerekekkel fogok foglalkozni. De ehhez tanulnom kellett, és tudtak újat mondani.
Most (ahogy màr írtam korábban) nevelőszülő vagyok. Képzeld, még a nev.szülői tanfolyamon is tudtak újat mondani. Pedig 46 éves vagyok, és több év gyakorlat van a hátam mögött (csecsemőotthoni, bölcsődei, és dolgoztam fogyatékos gyerekek otthonában is). Lesz még egy 10 hónapos képzés, amit kötelező elvégezni. Már nagyon várom, mert biztos vagyok benne, hogy ott is sok újat tanulok majd. Még úgy is, hogy már 9 hónapja nálunk vannak a picik, és van két nagy fiam is.
Bocs az offért. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy olyan nincs, hogy mindent tudsz, mindig van mit tanulni. Alázatot leginkább.
Ettől függetlenül amit írtam, kórházakban érdeklődhetnél önkénteskedés kapcsán. Ott is sokat tanulnál azon kívül, hogy segítesz is.
(5-ös).
Ha ennyire biztos vagy magadban, menj be az "árvaházba", és add elő ott ugyanazt, amit itt.
Sok sikert.
16os jó szem.ét vagy hallod.
Miért vagytok ilyen gonoszak de nagyon komolyan kérdem?
Muszálj mindig beledöfni valamivel a másikba? Muszálj mindig lenyomni lehúzni , de miért ilyen módon?
JÓINDULAT AZ KIHALLT BELÕLED UGYE ?
BÁNTANI AZT TUDSZ !
ÉS HAMAR HIBÁT KERESNI A MÁSIKBA ÉS DE JÓÓ MERT TALÁLTÁL !
GRATULÁLOK!
MENJ MAGADNAK
Nem olvasok többé egyetlen választ sem ,
ILYEN SÉRTEGETÕ EMBEREK MINT TI SZERINTEM A VILAGON NINCS.
TÖBB ORSZÁGBAN VOLTAM DE ENNYI ROSSZAT MINT ETTÕL A NÉPTÕL SOHA NEM KAPTAM.
Ennyi primitív negatív ROSSZINDULATU GONOSZ embert sehol nem találtam.
Neked is jó sz.r a fogalmazásod és gondolkodni se tudsz csak az irigység vezet ezért lettél gonosszá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!