Ikreim lesznek, ti melyik névpárt adnátok?
Bianka én Anikó
vagy
Blanka és Enikő
Mindegyik név tetszik, de én úgy párosítanám őket, hogy Bianka-Enikő, vagy Blanka-Anikó. Az első páros kicsit vidámabb nevek, a másik kettő kicsit komolyabbak.
(Nekem is ikreim lesznek, Bence és Bálint)
Bianka és Enikő tetszik.
Bianka és Blanka együtt tényleg egy bohócpáros lenne, ahogy írta az egyik válaszoló.
Blanka és Enikő
A Blanka nagyon szép név. Enikőnek hívják a háziorvosomat, és egy tüneményes, jószívű, vidám, kedves, okos, ... nőszemély, így a neve is csak jót jelent számomra.
Basszus, hogy lehet egy ikerpárnak olyan nevet adni, hogy Bianka-Blanka? Ez szerintem nagyon fantáziátlan, és semmi egyéniséget nem ad a gyereknek, ha a neve hasonlít a tetsvéréére. Pedig az a gyermek kész egyéniség, az ikertestvérétől teljesen független. Mintha Alexander-Alexandrát adnál, ha az egyik fiú, a másik lány lenne! Persze nem megbántani akarok senkit sem, de szerintem borzalmas.
Különben a fentiek közül a Bianka-Anikó párost választom, bár nem értettem sosem, ki miért itt kérdezi meg, hogy mi legyen a gyerek neve. Nem ti döntitek el, milyen nevet adjatok a kicsinek?
Bianka- Anikó
A Bianka is és a Blanka is két külön álló név.
Nem értem mert az egyik Bianka a másik Blanka attól miért ne lehetne két külön egyéniség??? Nem az volt oda írva hogy Bianka1, Bianka2, hanem 2 egymástól eltérő hangzásában hasonló név.
Fantáziátlan? Hát szerintem nem a neven fog múlni semmi.
De a kérdező nem is így akarja a kis pocaklakóit elnevezni!!
Tehát szerintem ezzel le is lehetne zárni!
:)
Boldog baba várást és majd könnyű szülést kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!