Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikreim lesznek, ti melyik...

Ikreim lesznek, ti melyik névpárt adnátok?

Figyelt kérdés

Bianka én Anikó

vagy

Blanka és Enikő

2010. júl. 23. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
pedig nekem is Blanka és Bianka vagy Anikó és Enikő párosítás tetszene.de tényleg nagyon össze keverhető.
2010. júl. 23. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Mindegyik név tetszik, de én úgy párosítanám őket, hogy Bianka-Enikő, vagy Blanka-Anikó. Az első páros kicsit vidámabb nevek, a másik kettő kicsit komolyabbak.

(Nekem is ikreim lesznek, Bence és Bálint)

2010. júl. 23. 12:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Blanka-Anikó:)
2010. júl. 23. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Bianka és Enikő tetszik.

Bianka és Blanka együtt tényleg egy bohócpáros lenne, ahogy írta az egyik válaszoló.

2010. júl. 23. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Blanka és Enikő

A Blanka nagyon szép név. Enikőnek hívják a háziorvosomat, és egy tüneményes, jószívű, vidám, kedves, okos, ... nőszemély, így a neve is csak jót jelent számomra.

2010. júl. 23. 13:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Én a Bianka és Enikő párosra szavaznék.
2010. júl. 23. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Basszus, hogy lehet egy ikerpárnak olyan nevet adni, hogy Bianka-Blanka? Ez szerintem nagyon fantáziátlan, és semmi egyéniséget nem ad a gyereknek, ha a neve hasonlít a tetsvéréére. Pedig az a gyermek kész egyéniség, az ikertestvérétől teljesen független. Mintha Alexander-Alexandrát adnál, ha az egyik fiú, a másik lány lenne! Persze nem megbántani akarok senkit sem, de szerintem borzalmas.

Különben a fentiek közül a Bianka-Anikó párost választom, bár nem értettem sosem, ki miért itt kérdezi meg, hogy mi legyen a gyerek neve. Nem ti döntitek el, milyen nevet adjatok a kicsinek?

2010. júl. 23. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
14.43.OFF,én ismerek Dániel-Daniella nevű ikerpárt.:S
2010. júl. 23. 14:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Bianka- Anikó

A Bianka is és a Blanka is két külön álló név.

Nem értem mert az egyik Bianka a másik Blanka attól miért ne lehetne két külön egyéniség??? Nem az volt oda írva hogy Bianka1, Bianka2, hanem 2 egymástól eltérő hangzásában hasonló név.

Fantáziátlan? Hát szerintem nem a neven fog múlni semmi.

De a kérdező nem is így akarja a kis pocaklakóit elnevezni!!

Tehát szerintem ezzel le is lehetne zárni!

:)

Boldog baba várást és majd könnyű szülést kívánok! :)

2010. júl. 23. 17:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ezt a lehetőséget nem kérdezted, de nekem a Bianka-Enikő tetszik együtt.
2010. júl. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!