Silan Sensitive babaöblítőt használtunk eddig (15 hónapos), azonban ma ahol voltunk bolt nem volt, es mivel faluba lakunk itt alapból nincs is.
Nemtudom mikor megyünk újra oda ahol tuti van, de gondoltam mostmar akár a mi öblitönkkel is moshatnám a pici ruháit is nem? Hogy kezdjem? Felvizezzem picit, nehogy baja legyen a kis bőrének?
2020. febr. 2. 23:27
1/8 anonim válasza:
Soha nem használtam ilyen felesleges kemikáliákat. Ecettel és illóolajjal öblítek, folyékony mosódióval mosok.
2020. febr. 2. 23:41
2/8 anonim válasza:
Másfél éves, mi még használjuk. Egyszer próbáltam váltani, pont utánna lett egy-két helyen pöttyös így inkább visszatértem. Nem biztos hogy köze volt hozzá de fura egybeesés.
2020. febr. 3. 01:42
3/8 anonim válasza:
Sosem használok semmilyen öblítőt sem a felnőtt, sem a gyerekruhákra.
2020. febr. 3. 06:08
4/8 anonim válasza:
Soha nem használtam se külön öblítőt, se külön mosószert a gyerekruhákra. Ha aggódsz az allergiás reakció miatt, akkor nyugodtan elhagyhatod az öblítőt.
2020. febr. 3. 07:15
5/8 anonim válasza:
19 hónapos, múlt hónapban vettem valami Lenort, mert akciós volt és jó volt az illata. A lányom tiszta kiütés lett, én az öblítőre fogtam, vettem a szokásos sensitive-et, átmostam a ruháit amit a másikkal mostam, 1-2 hét múlva eltűntek a pöttyök. Sajájainkat is azzal mosom amúgy, ezt a másikat meg csak olyanra használom, amivel ő nem érintkezik, pl. felnőtt ágyneműk, ilyesmik. Egyelőre nem kísérletezek, maradok a "babaöblítőnél". A fiamnál nem volt ilyen gond, bármivel moshattam, az őbőre nemvolt ilyen érzékeny.
2020. febr. 3. 07:35
6/8 anonim válasza:
Körülbelül fél éves koráig mostam külön neki, de hamar rájöttem, hogy nála fölösleges. Igazából nem volt érzékeny, mint hittem. Azután jöttek a közös sensitive mosószerek / öblítők de volt hogy becsúszott egy sárga coccolino és nem volt semmi rossz reakciója a bőrén.
Próbáld ki és ha nem lesz irritált a bőre a ruha alatt, nyakánál, pocaknál, akkor valószínűleg neki sem kell feltétlenül a sensitive. (Amúgy fogalmam sincs hogy mennyi különbség van köztük. Talán csak az illatanyag?)
2020. febr. 3. 08:12
7/8 anonim válasza:
Nem hagytam el, mert szeretjük az illatát, az egész családnak azt használom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!