Mennyit költöttök a babára egy hónapban?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 21:23
2/6 anonim 

válasza:

Kb. 10ezret (pelus, fürdető, törlőkendő és üveges gyümölcs) Enni már nagyrészt a mi ételeinkből eszik, 10 hónapos lesz.
Ruhát, játékot nagyon sokat kaptunk, így inkább csak bodykat veszek.
3/6 anonim 

válasza:

Kb. 8-10000.- mert sokmindent kapunk. Féléves, szopik.
4/6 anonim 

válasza:

off. 30-40 ezer? De mire?
Tényleg kíváncsi vagyok :)
5/6 anonim 

válasza:

Alapból olyan 15-20 ezer között van, ez főleg a pelus, a tápszer, popsikrém, törlőkendő, ill. ha kell egyéb gyógyszerek. Az ételét én főzöm, úgyhogy erre nem számolok külön alapanyag költséget. Azután ha ruhát veszünk vagy elmegyünk zenebölcsibe, játszóházba, na akkor pörögnek az ezresek. Így aztán nem is megyünk sűrűn, szerencsére most lehet játszótérre járni helyette. Játékot minimálisan kap, mert nem kötik le egyelőre, amit eddig vettünk az is pénzkidobás volt.
6/6 anonim 

válasza:

20-30000 között. Most először számoltam össze, még magam is meglepődtem. Pedig semmit extrát nem veszünk neki, csak az alap dolgokat pl. pelus, popsitörlő, Sudocrem, néha üveges kaja/gyümölcs, joghurt, ha kell ruha, esetleg ami "luxus" a babavíz, babapuding, babakeksz ilyesmi...
9,5 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!