Iker kislányoknak milyen nevet adnátok?
25. hetes kismama vagyok, iker csajokat várunk!
A névválasztásnál most elakadtunk, mind a ketten írtunk egy-egy listát és a közös nevekből megszületett a "top lista", de az összes név tetszik és jelenleg nem tudunk dönteni. Azért gondoltam arra, hogy esetleg könnyebb lesz a döntés ha "idegen emberek" véleményét megkérdezem. Szóval azzal a kérdéssel fordulnék felétek, hogy a listánkból nektek melyik nevek tetszenek illetve milyen párosításban adnátok a saját gyermekeiteknek is?!
Listánk: Adél, Alíz, Aletta, Borbála, Csenge, Daniella, Dominika, Édua, Franciska, Gréta, Inez, Janka, Laura, Loretta, Noémi, Olívia, Petra, Ramóna, Rebeka, Sára, Szofia, Viktória, Zsófia
Adél-Alíz
Aletta-Loretta
Szofia-Zsófia
Egyébként a két kedvenc ezek közül az Alíz (nálam is toplistas), és a Loretta is nagyon megtetszett most. :)
Laura és Normann :D.
Na de viccet félretéve.
Laura,Dominika
Laura,Zsófi
Dominika,Zsófia
Adél,Borbála
Adél,Alíz
Nekem ezek tetszenek
Jó ízlésetek van, szép nevek vannak a listán. :) Én nagyjából azonos hosszúságú, de különböző kezdőbetűs neveket választanék.
Pl Gréta és Petra vagy Alíz és Inez vagy
Janka és Csenge vagy Szófia és Olívia esetleg Sára és Rebeka (2 utóbbiban közös még, hogy Bibliai nevek).
Noémi - Sára
Olivia-Loretta
Aletta-Loretta
Aliz-Szofia
Adel-Laura
Rebeka-Zsofia
Viktoria-Ramona
Én gyakoriság és eredet szerint választanék
Janka-Csenge
Alíz-Inez
Sára-Zsófia
Daniella-Loretta
Dominika-Ramóna
Rebeka-Loretta
Rebeka-Dominika
Noémi-Zsófia
Petra-Gréta
Olívia-Rebeka
Olívia-Laura
Gréta - Petra
Gréta - Zsófia
Sára - Zsófia
Viktória - Rebeka
Rebeka - Ramóna
Noémi - Dominika
Dominika - Franciska
Laura - Noémi
Loretta - Viktória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!