Gripe Water Baby nektek bevállt?
Figyelt kérdés
Már megvettem és adtam egy kiskanállal neki de most olvastam hogy borsmenta van benne amit nem szabadna andi :O2020. jan. 31. 15:13
1/8 anonim válasza:
A fiamnak nem vált be, még jobban görcsölt tőle. Neki az Espumisan volt jó.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam már nem vált be :/
2020. jan. 31. 15:26
3/8 anonim válasza:
1,5 hónapos korában adtuk a lánykámnak előszőr. Nekünk sokat segített, előtte meg rettenetesen hasfájós volt. Nem mondom, hogy teljesen megszüntette a hajfájást, inkább javított rajta. Könnyebben jöttek a pukik egy kis torna segítségével.
4/8 anonim válasza:
Nekünk nagyon. Mindent kipróbáltunk, csak az vált be.
5/8 anonim válasza:
Fiamnal ez valt be, sokat segitett mert egy atlagos ejjel 10-12x ebredt.
6/8 anonim válasza:
Én espummisant adtam a babámnak. Nekünk bevált, de amúgy kinek mi.
Ami igazán hatásos az csakis az idő. Tudom most nem úgy tűnik, hogy valaha is vége lesz, de kitartás.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez már 4 hónapja tart :( attól tartok mire ennek vége jönn a fogzás meg a többi
2020. jan. 31. 19:41
8/8 anonim válasza:
Bizony mindig van valami, nálunk is hasfájás után jött a fogzás, hozzátáplálás utáni kakigondok, mozgásfejlődés miatti ébredések, szeparációs szorongás stb. És szerintem még élünk aggóghatunk értük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!