Szeretem de kikészülök?
Ezek a válaszok! Szörnyű.
Szerintem, lehet, hogy adhd-s, vagy más, egy kört megérne futni ezzel, legalábbis én megnézetném. Engem is fárasztana, megértelek. Ki kell mozgatni, minél több futás, játszó, a nagyik meg nyugodtan vigyék el többet.
Rá kell szólni mindig, ne hagyd, hogy megüssön, engem ha megütött beraktam a kiságyába 1-2 percre, ez volt a bünti, kb. háromszor volt erre szükség és értette, hogy ez most büntetés, abbahagyta.
Az adhd-s is normális, nekem a férjem az, nem mondom, hogy nem fárasztó, de jó apa, jó ember és jó szakember. Gyerekként persze biztos nehéz volt felnevelni.
Ha egy gyereket nem szeretnek igazán, az felhívja magára a figyelmet, akárhogy. Pl agresszióval. Óvónőként annyi ilyennel találkoztam, minden “rossz gyerek” családjában volt valami ilyesmi, és csodálkoztak, h miért ilyen a gyerek. Az adhd teljesen más, ekkora korban még ráadásul éppen a nyugodtság a jellemző az érintett gyerekekre.
4 pici gyerekem van, nagyon kicsi korkülönbséggel, de sosem éreztem azt, hogy nincs kedvem bemenni hozzájuk reggelente vagy hogy elmennék ide-oda nélkülük. Sosem. És nem azért mert jobb anya vagyok nálad, hanem mert én tényleg nagyon szeretem őket.
Tehát aki akar felnőtt életet is magának akkor az nem szereti annyira?
Érdekes..
Én igenis imádom elmenni egy barátnőmmel néha ide oda, vagy a férjemmel, vagy bármi. Akár 1-2 napra is.
Attól még nagyon szeretem a kislányom. De szeretem a férjem is, a barátnőimet is, sőt a munkámat is szeret(t)em. Meg a hobbijaim. Most ez miért zárja ki egymást? Csak az szereti tényleg a gyerekét aki el se tud tőle szakadni 5 percre se?
Na én meg az ilyet nem bírom, a mártír anyákat.
Aki el se tud képzelni semmi életet a gyerekek nélkül már
Szerintem ez nem jó példa a gyereknek, hogy az anyjuknak semmi igénye semmire, egyedül töltött időre, hobbira meg semmire, még az apjukkal közösen eltöltött minőségi időre sem.
Én nem szeretnék ilyen szülő mellett felnőni.
Na látod, a te szokásodat is lehet sértegetni.
A szeretet nem abban mérik, hogy 5 percre se szakadsz el tőlük..
De ismerem ezt a fajtát, ezeknek a gyerekei olyanok, hogy még 30 évesen is csak pislognak anyuci nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!