Szerintetek melyik jobb egy gyereknek?
Figyelt kérdés
1.: 2 éves korában az anyja visszamegy dolgozni és bölcsődébe adják.
2.: 2 éves korában az apja külföldre megy dolgozni. Így az anyja otthon marad vele míg ovis nem lesz.
Mind a kettőnek van rossz oldala. A külföldi munka 2 hetente hazajárós lenne.
2020. jan. 28. 15:05
2/17 anonim válasza:
Szerintem is az első. 2 évesen már a gyereknek is van szüksége társaságra az anyján kívül. Az apjára is éppúgy szüksége van, mint az anyjára. És az anyának is jót tesz, ha kiszakad a mókuskerékből, és elmegy dolgozni.
3/17 anonim válasza:
Egyértelmű. 2 évesen nem akkora törés neki ha bölcsis lesz, sőt. :) Apuka nagyon hiányozna neki és neked is.
Inkább bölcsi :)
4/17 anonim válasza:
Bölcsi szerintem is. Én ezt választanám.
6/17 anonim válasza:
A védőnők azt ajánlják, hogy ha tud az anyuka, maradjon otthon a gyerekkel 3 éves koráig. Én is ezt látom helyesnek, de ebben az esetben inkább te menj vissza dolgozni, mert az sem túl jó opció, hogy az apuka csak ritkán van otthon.
8/17 A kérdező kommentje:
Hát igen. Jobb szerettem volna itthon maradni vele, de szerintem ez túl nagy ár. Látom nem csak én gondolom így
2020. jan. 28. 16:23
9/17 anonim válasza:
1.
Külföldön nem maradnak otthon 2 évig se, mégis felnőnek a gyerekek.
10/17 anonim válasza:
1.
Tuti, h a kapcsolat megsínylene a külföldi melót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!