Február közepére várjuk második kisfiunkat, de még nincs eldöntve a neve. Az Olivér, Benedek, Dávid, Ábel és a Márton az esélyesek. Szerintetek a Tatár vezetéknévhez melyik illik a legjobban?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 22:49
11/27 anonim válasza:
Nekem is tetszik az Olivér, de a vezetéknévvel kimondva kicsit furcsa az r és l miatt, olyan nehéz.
Az Ábel és a Benedek szupi
12/27 A kérdező kommentje:
Viktor, Viktornak hívják az első kisfiút ☺️
2020. jan. 27. 07:18
13/27 anonim válasza:
Nekem a Márton tetszik ebből, de a Tatár névhez nem passzol, túl pattogós, kemény a hangzása.
Úgyhogy szerintem olivét, vagy benedek.
14/27 anonim válasza:
Olivér és Benedek illenek a vezetéknévhez.
15/27 anonim válasza:
A vezetéknévhez leginkább a Benedek illik
16/27 anonim válasza:
Én kérdeztem az első kisfiú nevét. Én az Olivért adnám. A Benedekkel az a bajom, hogy minden 2.kisfiú Beni. Persze ti tudjátok, csak véleményt kérdeztél :)
17/27 anonim válasza:
Én is az Olivért vagy Benedeket mondanám. Az Ábel és Márton nekem nagyon nem jön be.
Majd írd meg mit dontottetek végül :)
19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, nagyon sokat segítettetek, de tényleg ☺️
2020. jan. 27. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!