Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erna nevet adnátok egy kislány...

Erna nevet adnátok egy kislánynak?

Figyelt kérdés
Tetszik nektek az Erna név?

2020. jan. 26. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Most hallok róla először, de teljesen megfogott ez a név. Jó választás, nem öreges egy kicsit sem számomra.
2020. jan. 28. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Erina pl dallamosabb, kecsesebb.

Egyébként az Erna is szép, bár számomra kicsit színtelen. De egyébként Erina, Edina, Erika, Adina, Eliza, Elma tetszenek pl nagyon. De az Erna is szép, de valahogy kéne még szóval tehát kecsesebbé tenni. De mondom, szal szép név; csak lehet, hogy kicsit kemény név ez. De mondjuk az például jó benne, hogy határozottságot sugall, de azért én mégiscsak beleraknék egy i betűt. Úgy szerintem szebb lenne; úgy pl én mondjuk szívesebben viselném. Ha pl engem akarnál mondjuk elnevezni, örülnék, hogyha lenne még be egy "i" is.

2020. jan. 28. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
*lenne még benne
2020. jan. 28. 23:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
*Ja és pl még visszatérve az Ernára, most láttam,hogy fölöttem lévő kommentben írtak az "öregességével" kapcsolatosan ennek a névnek. Nekem nem hangzik öregnek az Erna név; én pont egy ilyen 25 és 35 év közötti határozott, magabiztos, céltudatos, szép hölgyet képzelek el emögé a név mögé, hogyha asszociálnom kéne.
2020. jan. 28. 23:36
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves 5. válaszoló ha szabad tudnom melyik megyében lakik ez a bizonyos Erna?

Köszönöm a válaszokat!

2020. febr. 8. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!