Fontos, hogy elől gombos legyen a hálóing?
Figyelt kérdés
Kaptam egy listát a védőnőtől, hogy miket kell vinni a szüléskor a kórházba. Rajta volt, hogy 3 db elől gombos hálóing. Nagyon fontos, hogy gombos legyen?2020. jan. 25. 15:39
11/12 anonim válasza:
10: en ketszer voltam császáros 2 korhazban. Drain egyszer sem volt, a katetert pedig kiszedtek mindket alkalommal az elso felallasnal, addig pedig meztelen voltam a takaro alatt. Szoval mire eloszor feloltozhettem, belolem mar nem logott semmi. Ettol függetlenül amugy 1 db haloinget erdemes vinni, mert az első felallasnal eleg azt magara szenvedni az embernek. De a tobbi nap en pl nadragban meg poloban voltam, idegbajt kaptam volna, ha vegig haloingben kell lennem.
12/12 anonim válasza:
11es: nekem 3 napig volt katéter. szobatársamnak volt drain napokig,nekem nem volt,szoval ez nem csak korház hanem dokifüggő is sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!