Mi a véleményetek a Benő névről? Ti adnàtok a kisfiatoknak?
Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 06:21
11/12 anonim válasza:
Én, mint a gyerek rendes keresztneve nem adnám, egy felnőtt férfinak valóban kicsit komikusan hat a Benő név, de persze becenévnek tökéletes. Legyen esetleg Benedek, Benjámin, Bence vagy bármilyen hasonló "b" betűs név, de attól még mindig becézhetitek Benőnek.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom miért, de nekem Bubi Benő az első ami beugrik róla. Valami mesében vagy rajzfilmben szerepelhetett, de pontosan nem emlékszek már, csak erre a névre.
Szerintem fura név, de éppen meglehet szokni. De mondjuk esetleg végig gondoltad/tátok azt, hogy örülnétek-e annak, ha Benőként kéne állandóan bemutatkoznotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!