Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Kinga...

Mi a véleményetek a Kinga névről? Ismertek ilyen nevű embereket?

Figyelt kérdés

Kislányomnak mindenképp ezt a nevet adom. Viszont kíváncsi vagyok,hogy mit gondolnak róla az emberek.

Milyen tulajdonságúak a Kingák?

Szép napot nektek!:)

2020. jan. 22. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy Kingát ismerek, középkorú. Kedves, öntudatos, néha naiv, optimista, vallásos, nem beképzelt, normális, szelíd, vidám.
2020. jan. 22. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik és ismerőseim alapján is szimpatikus emberek a Kingák.
2020. jan. 22. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Van iísmerosom Kinga jo nagy szaju de birom.
2020. jan. 22. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Régebben volt pár Kinga ismerősöm, mindegyikük szimpatikus volt. Ők jó kedélyű, vidám, laza csajszik voltak.
2020. jan. 22. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név. Ismerek többet is, mindenféle korosztályból.
2020. jan. 22. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik, több Kingát is ismerek, minden korosztályban.

Nálunk is esélyes név lett volna, de három fiunk van

2020. jan. 22. 18:01
 7/10 Marcell000 válasza:
Szép név, de a legszebb a Marcell :)
2020. jan. 22. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy más Kingák milyen jelleműek. Nem a nevük határozza meg őket. Akit én ismerek Kingát, fiam osztálytársa volt általánosban. 12-13 évesen már festette a haját, sminkelt, bulizott, kimaradt éjszakára, discoba járt. Épphogy elballagtak 8.-ból, terhes lett és 15 évesen már szült.

Egy másik Kingát meg felnőttként ismertem meg, köztisztviselőként dolgozott évek óta, munka mellett szerzett diplomát (az egyetemen ismertem meg), közben férjhez ment és utána született gyereke 30+ évesen.

Ha tetszik a név, akkor add ezt a lányodnak, nem érdekes, hogy mások milyenek. Ő olyan lesz, amilyennek te neveled.

Nekem semleges, én nem adtam volna a lányaimnak, de vállalható, szép névnek tartom a manapság divatba jött borzalmak mellett.

2020. jan. 22. 23:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:))
2020. jan. 23. 00:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem rossz név. Két Kingát ismerek, nagyon dekoratív mindkettő. Határozottaak és sikeresek az életben (vállalkozó mindkettő).
2020. jan. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!