Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fontos, Sima menstruáció vagy...

Fontos, Sima menstruáció vagy méhenkivüli terhesség?

Figyelt kérdés
Eléggé meg vagyok ijedve.Két és fél hete késett a menzeszem.Tünetem ami terhességre utalt végülis nem nagyon volt,maximum annyi hogy fáradékonyabb voltam,és néha émelyegtem,és utóbbi pár napban többet jártam kis wc-zni.Tegnap már néha néha belenyilalt a petefészkeimbe.Ma pedig mikor felébredtem igencsak elkezdett fájni a jobb oldali petefészkem.Kimentem wcre és mikor megtöröltem magam ilyen folyás-vér keveréke volt a papíron.De világos volt a vér tehát nem volt tömény vér.Betettem egy betétet lassan egy órája és nem véres,az előbb megnéztem újra-megtöröltem és csak egy nagyon picit volt véres,egy pöttynyire.De azóta is angyon fáj-görcsöl a jobb petefészkem,még az Algoflex-M sem hat.Ez lehet hogy méhenkivüli terhesség?!Legkésőbb este is fáj,elmenjek orvoshoz?!Vagy csak egyszerűen megjött-meg fog jönni?!
2010. júl. 22. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Miután kimaradt, teszteltél?

Sajnos innen a gép másik oldaláról nem lehet megmondani, hogy mi van.

Lehet sima csúszó menses, vetélés, de akár méhenkivüli is!

Még ma menj, az a tuti!!!

2010. júl. 22. 09:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem.
2010. júl. 22. 09:16
 3/8 anonim ***** válasza:
mindegy is, a doki látni fogja, hogy mi van! tessék menni, ne kockáztass!
2010. júl. 22. 09:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Az sajnos nem olyan egyszerű.Nincs a TB-m befizetve jelenleg.És most nem is tudnám befizetni.Akkor hogy fizetném ki az orvost,ha egy vizsgálat után pénzt kér?Feleslegesen nem szeretnék orvoshoz rohangálni így.Csak ha tényleg erős a gyanú hogy méhenkivüli.
2010. júl. 22. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:

:( sajnálom.

Viszont így meg az életeddel játszol. Ha méhenkivüli, akkor el is vérezhetsz.

Valakitől nem tudsz pénzt kölcsönkérni? Szüleid? Barátok? Nem tudom mennyi lehet egy ilyen vizsgálat, de nem hinném hogy rengeteg sok , főleg sztk-ban.

2010. júl. 22. 09:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Most az előbb már egy kicsivel több vér jött.Szerintem megjött.Holnap tudnék Édesanyámtól pénzt kérni.
2010. júl. 22. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!!Ez úgy van hogy elmész megvizsgálnak és csak utánna küldenek egy csekket hogy mennyi volt a vizsgálat és az be kell fizetni!!Ennyi
2010. júl. 22. 09:49
 8/8 anonim ***** válasza:

SZia!

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de elképesztően felelőtlen vagy...

Már eleve az, hogy 2 és fél hetes késés alatt nem jutsz el odáig, hogy csinálj egy tesztet... Mire vártál? Egyébként ez a része nem hiszem, hogy anyagilag megterhelő, mert már néhány száz forintért is lehet kapni tesztet.

Egyébként még most sem késő szerintem, csinálj gyorsan egy tesztet, és akkor egyből kiderül, hogy épp vetélsz-e, vagy mensizel. Ha előbbi, akkor sajnos semmiképp nem kerülheted el az orvosi látogatást. De ha erre játszol, akkor szerintem életmentő műtétet hitelben is elvégeznek...

2010. júl. 22. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!