Nagyon praktikusnak tűnik togyogó mellett de viszont a kimondottan pelenkázó hátizsák nem tetszik. Érdekelne van e aki hátizsákot használ illetve milyet és mi mindent tud bele pakolni? Illetve olyan lenne jó amibe a cumisüveget úgy bele tudnám rakni hogy "stabilan" legyen benne. Köszönöm a válaszokat.
Én egy sima oldaltáskát használok, mert nekem az a szimpatikus, a pelenkázó táska semmiben sem különb más táskáknál, csak el lehet adni az erre fogékony anyukáknak, a cumisüveg meg úgy nem döl ki, hogy az mi táskánkban pont az üveg mellé férnek a pelusok, rá a popsitörlö, így a cumisüveg ki is van támasztva.
2020. jan. 17. 16:51
2/11 anonim válasza:
Persze. Sima decathlonos minit. Sose cipelem a fél házat. 1 pelenka, plusz törlő, zsepi, víz. Kész.
2020. jan. 17. 16:57
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Jelenleg én is sima oldal táskát használok de mivel el kezdett a sétálni a kisfiam így elég macerás hogy séta közbe ha le kell hozzá hajolnom (jelen esetben még nagyon sokszor mert mindent fel akar venni illetve le akar ülni ha nem engedem így le kell hajolnom hogy fel állítsam) így a táska állandóan előre csúszik útba van.. Nem vagyok hátizsákos utoljára 8.ba volt hátizsákom és az nem most volt már de mégis a hátizsák praktikusnak tűnik jelen esetben mert az nem csuszkálna előre.
2020. jan. 17. 16:59
4/11 anonim válasza:
Hű nekem Wish szokott feldobálni a facebookon ilyen hátizsákokat. Elég praktikusnak tűnnek. Vannak kis fakkok cumisuvegeknek, az eleje lenyitható. Nekem tetszik
Tökéletesen megteszi. Elnyeli a pénztárcám,egy babaüveget,pelenkát és kis csomagos popsitörlőt,kocsikulcsot,hajgumikat,telefont,uzsit
2020. jan. 17. 17:33
6/11 anonim válasza:
Egyszer elvittem a kistesóm az állatkertbe, mikor még pelenkás volt. Az iskolatáskámban vittem mindent, ami a pelenkázáshoz kellett (meg a pótpulóvert, esőkabátot stb.). A tankönyveket persze otthon hagytam :-) Szerintem nem kell a pelenkázófelszerelésnek speciális táska.
2020. jan. 17. 17:47
7/11 anonim válasza:
Én kifejezetten pelenkázós hátizsákot használok, mert rá tudom tenni a babakocsira is, ha kell. Meg sok rekesze van, nagyon praktikus. De ha kirándulni megyünk és háti hordozóban van a lányom, akkor egy Decathlonban vásárolt hátizsákot viszek. Meg ha meglesz a tricikli, akkor is azt fogom valószínűleg, mert arra nem lehet rátenni a táskát.
2020. jan. 17. 17:59
8/11 anonim válasza:
Én
Sőt
Gyerekhátizsákot
1 banán
Visszazárható zacsiban kukoricapufi
Itató
Kispopsitörlő, pelenkázóalátét (ikea vékony)
2-3 pelus
Popsikrém
Fogkefe
Iratok
Zsepi
Kiskönyv-mappa ( babát várok)
Egy piciképes könyv
Egy játéktelefon
Aljában plusz 1 body + harisnya
Ez elfér
Amikor több pelus jellett, akkor nagyobb táskával mentem még, plusz ha cipelni kellett a pulcsit stb..
2020. jan. 17. 18:23
9/11 anonim válasza:
Simán.
Én nem is vettem ilyen felesleges dolgot. Nagy válltáskám volt mindig is, abba 2 pelus, popsitörlő, víz, kaja, sőt még akár váltásruha is belefér anélkül, hogy zsáknak tűnjön. Nőként gondolkodom, nekem nem pálya ez a pelenkázótáska. Az a néhány dolog, amit belerakok, ki se töltené... Számomra felesleges.
2020. jan. 17. 19:08
10/11 anonim válasza:
Budmil hátizsák, szuper-több rekesszel és az oldalán olyan fakkal, ahová innivalót, cumisüveget bele lehet tenni. Nem kell a pelenkázó táska.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!