Levert a víz? Fél éve lejárt ropit evett a 4 éves kisfiam! Lesz baja?
Ezt remélem nem kérdezted véresen komolyan... Mi baja lenne? A leges-legrosszabb esetben, ha romlott dolgot eszik, hasmenése lesz vagy hány. De a ropiban aztán semmi sincs ami meg tudna romlani.
Nagy problémáid lesznek még ahogy nő, mert egyre cifrább dolgoat fog csinálni - nem megenni - amiket ugyanúgy kezelned kell. És durvábbak lesznek mint egy fél éve lejárt ropi :D :D
Relax. Vedd be a leszarom tablettát ;)
Amire az van írva, hogy "minőségét megőrzi", az nem azt jelenti, higy 2 nappal később nem lehet megwnni, hanem, hogy a maximális minőséget addig garantálják, utána az élvezeti értéke csökken, de még lehet, hogy simán ehető, pl. a ropi kevésbé ropog, vagy az adott étel színe fakóbb stb. De ettől még ehető.
Más dolog a "fogyasztható" megjelölés, ott szigorúbban kell figyelni a dátumot. Ez általában gyorsan romló ételeknél, pl. húsnál, tejterméknél van.
Egy szó mint száz, semmi baja nem lesz a lejárt ropitól, ezen felesleges hisztizni.
Utolsó, ez az országunk, ilyen emberek szavaznak, akik 3 mondatba így belekötnek. Gratulálok. ennél több örömöd se legyen, ha ilyen gyűlölködő vagy.
Utolsó előtti, köszi a választ, de azért valljuk be, itt nem 2 napról van szó, hanem 8 hónapról. Persze vágom, nem lesz baja, ksöz, de nem kell azért ennyire lenézni a másikat.
Egyébként kösz a válaszokat, aki nem tudta kihagyni durvább negatív véleményezés nélkül, az menjen keressen magának egy dákót. Más enm jut eszembe. Nem azt kérdeztem, hogy verhetem e a gyerekem, vagy kirakhatom e az autóból sztem, hanem hirtelen megijedtem. Gondolom az életben nem mernek máshol megszólalni azok, akik itt keményen lehurrogják a másikat. Más ötletem nincs, nekem sosem jutna eszembe.
Szerintem nem megjátsza az aggódást, hanem tényleg ennyire butus... mi az istentől kellett megijedni hirtelen? Ijedj meg attól, hogy a kemény ropi a torkán akadhatott volna, de ne azon, hogy lejárt ....:D mégis mo romlana meg benne?
Még jó, hogy nem mosattad ki időközben a gyomrát is nagy aggodalmadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!